Annonce:
Annonce:

Magnussen-konkurrent: Er helt lige med Kevin

Jolyon Palmer mener, at han og Kevin Magnussens præstationer ligger side om side. Renault har endnu ikke truffet en afgørelse om sæderne næste sæson

Annonce:
Følg Formel 1

Fem løb er der tilbage i denne sæsons Formel 1. Fem muligheder for Kevin Magnussen og Jolyon Palmer til at overbevise Renault om, at de hver især skal tildeles et sæde i den gule racer næste sæson også.

Rygterne er mange, men det er fortsat uklart, hvordan Renault ønsker at sammensætte sit hold til 2017, og derfor er der pres på både Kevin Magnussen og Jolyon Palmer inden det næste Grand Prix i Japan

Du kan blive meget klogere på hele spillet om Magnussens fremtid i artiklen her
Hvad nu? Kevin sat på venteliste

På torsdagens pressemøde ved Suzuka-banen blev Jolyon Palmer spurgt til den indbyrdes konkurrence på Renault og udviklingen den seneste tid, da Jolyon Palmer og den danske Formel 1-kører har kørt lige op ved de seneste seks kvalifikationer.

Annonce:

- Indledningen på sæsonen var ret svær for mig, men efter Monacos Grand Prix har det været helt lige med Kevin hele tiden. Så jeg mener ikke, tingene først har udlignet sig de seneste seks løb. Jeg vil nærmere sige, at der ikke er meget, der har adskilt os de seneste ti løb, sagde Jolyon Palmer ved pressemødet ifølge autosport.com.

Her kan du læse fem varme bud fra paddocken på, hvem der kører Renault næste år
Varme bud fra F1-paddocken: De kører Renault i 2017

Renault har haft overordentligt svært ved at beslutte sig for kørersammensætningen til næste sæson, og derfor har Kevin Magnussen accepteret at forlænge teamets option på at forhandle kontrakt med ham.

Det vides ikke, om der er indgået en lignende aftale med Jolyon Palmer, men briten håber at fortsætte de gode takter fra Malaysia, hvor Palmer tjente sit første VM-point.

Annonce:

- Kvalifikationen var ikke min stærke side i Malaysia for at være ærlig. Jeg synes, at jeg gjorde det fint, indtil kvalifikationen, men i det mindste kom jeg stærkt tilbage under løbet. Jeg synes, at vi begge to viser, hvad vi kan. Vi presser hårdt på, er altid tætte, og det, er jeg sikker på, vil fortsætte sådan resten af sæsonen, sagde Jolyon Palmer.

Nu forklarer Kevin: Derfor gav jeg Renault mere tid

Magtens mænd: De afgør Magnussens fremtid

Allerede i weekenden kunne Ekstra Bladet fortælle, at danskerens førsteprioritet fortsat var at blive hos Renault. Hvilket Magnussen også har bekræftet.

Det er ifølge Ekstra Bladets oplysninger magtkampen på de indre linjer i det franske team, der har udskudt en beslutning om kørersammensætningen for 2017.

Men de kampe handler ikke om Magnussens tilstedeværelse eller ej. Det handler snarere om, at franskmændene har snor ude hos en række kørere i forhold til at skaffe en ny 1. kører til teamet.

Ikke alt var skidt for Magnussen i weekenden. Læs herunder hvorfor
Ros til Magnussen trods møgløb

TV: Vanvittigt klip fra weekendens træning. Her må Magnussen flygte fra sin brændende bil

Kom med Tom K. i kulissen. Her fælder de dom over F1-kørerne
Med dommer Tom i F1-kulissen: De skal køre hårdt, men fair!

TV: Her går Hamiltons racer pludselig i brand - var det VM-drømmen, der røg?

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Margrethe mangler mio. - vi må hjælpe
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: