Magnussen storroser ham: - Imponerende

Den nykårede verdensmester, Max Verstappen, har været stabilt kørende i hele sæsonen, og det er det, Kevin Magnussen særligt hæfter sig ved

Følg Formel 1

En ung hollænder lod sig krone som den nyeste konge af Formel 1, da han kom først over målstregen i Abu Dhabis Grand Prix.

Max Verstappen.

Et navn, der er blevet nævnt flittigt, siden han afgjorde et tæt ræs og en direkte duel med Lewis Hamilton tidligere i december, hvilket gjorde ham til verdensmester.

I løbet af sæsonen kunne Verstappen 10 gange træde op på podiets højeste trin. En bedrift, der nu får hans tidligere danske konkurrent Kevin Magnussen til at kaste roser i nakken af ham. Det gør han i et interview med TV 3 Sport.

- Hans højdepunkt er svært at udpege, fordi han har været så stabil i hele sæsonen. Der har været så mange toppræstationer fra Max' side, siger Magnussen og tilføjer, at Verstappen er langt bedre end sin holdkammerat, Sergio Pérez.

- Det, der er mest imponerende, er hans konstante og stabile præstationer. Det er næsten rene første- og andenpladser, medmindre han er udgået, lyder det fra den tidligere Haas-kører.

Da Kevin Magnussen kørte Formel 1, nåede han at krydse klinger med den nykårede verdensmester, Max Verstappen. Foto: HAMAD I MOHAMMED / Ritzau Scanpix
Da Kevin Magnussen kørte Formel 1, nåede han at krydse klinger med den nykårede verdensmester, Max Verstappen. Foto: HAMAD I MOHAMMED / Ritzau Scanpix
 

Se og hør Magnussens ord i videoen i toppen af artiklen.

Lewis Hamilton måtte abdicere som konge af Formel 1 efter et utroligt drama i Abu Dhabi, hvor 24-årige Verstappen overhalede ham på den sidste omgang.

Inden løbet var de to á point i stillingen, og i lang tid lignede det en ny sejr til Hamilton, men det lavede hollænderen altså om på.

Det var Verstappens første VM-titel i karrieren, og han fratog derfor muligheden for, at Hamilton kunne tage sin femte titel på stribe.

Se højdepunkterne fra den dramatiske sæsonfinale her:

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvis krigen og katastroferne kommer, hvad skal vi mennesker så gøre?