Annonce:
Annonce:

'Magnussen vil vise, hvorfor McLaren tog fejl'

Kevin Magnussens nye teamkammerat, Jolyon Palmer, har masser af roser til danskeren, som han mener er klar til vise, hvad McLaren er gået glip af

Annonce:
Følg Formel 1

Der har allerede været sagt og skrevet meget om Kevin Magnussen. Om hans iver efter at vise, at han stadig hører til i Formel 1, efter han har været helt væk fra den fineste motorsportsasfalt, fordi McLaren ikke længere kunne bruge ham, da man i stedet ville satse på Jenson Button.

Den nyslåede Renault-kører er dog som bekendt tilbage i Formel 1. Og nu bliver det danske racertalent bakket op fra eget hold. Oven i købet af sin egen teamkammerat og konkurrent, Jolyon Palmer, som har stor tiltro til Magnussen.

- Magnussen er en god kører, der allerede har bevist, hvad han kan i Formel 1, siger Magnussens britiske teamkammerat, Jolyon Palmer, til Autosport.

Kevins far, Jan Magnussen, fortæller om sine forventninger til Kevin Magnussen hos Renault. Hør interviewet her

Skubbet ud af Kevin: Nu taler han ud

Annonce:

Her stopper Palmers danske roser dog ikke. Briten tror, at danskeren har masser af motivation i sig.

- Hvis de var i tvivl om, hvem de skulle satse på af Kevin og Jenson (Button, red.), så siger det noget om Kevin, siger Palmer og uddyber:

- Jeg er sikker på, at han vil være ufatteligt motiveret for at gøre det godt og vise McLaren, hvorfor de ikke skulle have droppet ham.

Samtidig erkender Palmer, at det bliver en hård konkurrence mellem ham og Magnussen. Men det er ikke kun en dårlig ting.

- Vi vil presse hinanden hårdt, men vil vil også arbejde hårdt sammen, arbejde godt sammen for at bringe teamet frem, siger han.

Renault-boss: Derfor valgte vi Kevin

Palmer frygter ikke det faktum, at Magnussen har et års erfaring fra Formel 1, mens briten endnu har sine første rigtige grandprix-omgange til gode.

Annonce:

- Måske har han en fordel med et års løbserfaring, men jeg kender teamet godt, jeg har rejst med dem hele sidste år, jeg kørte i bilen sidste år (som testkører for Lotus, før det blev Renault, red.) og tilbagelagde en del kilometer, siger Palmer.

Palmer føler altså ikke, at Magnussen er langt foran, ham inden det går løs ved årets første grandprix i Australien.

- Vi er begge kørere, der har været ude i et år, så det kan man tolke, som man har lyst til, men jeg føler, vi er ret lige.

Grandprixet i Australien afvikles i weekenden fra den 18. marts til den 20. marts.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette Frederiksen har svært ved at skelne mellem moral og dobbeltmoral
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: