McLaren afviser historie om Alonsos hukommelsestab

Eric Boullier forsøger at lægge låg på vild historie om Fernando Alonsos hukommelsessvigt

Sådan så det ud, da Fernando Alonso forlod hospitalet. (Video: SNTV)

- Mit navn er Fernando, jeg kører gokart, og jeg vil gerne være Formel 1-kører.

Sådan skulle den spanske Formel 1-stjerne Fernando Alonso have sagt, da han kom til bevidsthed efter sin ulykke for nogle uger siden i Barcelona.

Det skrev den spanske avis El País torsdag.

Med andre ord: Alonso var ikke alene bevidstløs, han havde også hukommelsestab efterfølgende. Angiveligt skulle han ikke kunne huske noget efter 1995.

Se også: Alonso efter ulykken: 'Jeg kører gokart og vil i Formel 1'

En hjertefejl kan være skyld i Alonsos ulykke. (Foto: All Over) Formel 1 - 5. mar. 2015 - kl. 18:52 Formel 1-læge: Mulig hjertefejl bag Alonso-ulykke

Det er sludder og vrøvl, er meldingen fra hans arbejdsgiver McLaren.

Fredag kommenterede racing director Eric Boullier på historien - nærmest rystende på hovedet.

- Det er ikke så dramatisk, som du kan læse i medierne. Alt er tilbage til normalen, sagde franskmanden, der tilføjede, at det var en 'almindelig' hjernerystelse med et kortvarigt hukommelsestab til følge.

Mere detaljeret blev det ikke.

Fernando Alonso flyves på hospitalet efter sin ulykke i Barcelona. (Foto: All Over Press)
Fernando Alonso flyves på hospitalet efter sin ulykke i Barcelona. (Foto: All Over Press)

Alonso er ifølge Boullier svært frustreret over ikke at køre årets første Formel 1-grandprix i Melbourne næste weekend, hvilket han af lægerne er blevet rådet til at holde sig fra som følge af hjernerystelsen.

Den tidligere dobbelte verdensmester har gennemgået en række tests af blandt andet sin reaktionstid, og igen brugte Boullier udtrykket 'alt er tilbage ved normalen'.

- Vi vil holde ham i simulatoren. Ikke for at teste ham, men for at holde ham opdateret på vores arbejde de seneste uger, sagde Boullier.

Som bekendt har ulykken betydet, at Kevin Magnussen som reserve overtager Alonsos plads i feltet i Melbourne, mens spanieren ifølge McLaren har meldt sig klar til Kuala Lumpur-løbet, der er sæsonens andet.

Kevin Magnussen gør comeback i Formel 1, når han vikarierer for Fernando Alonso i Australien senere i marts. (Foto: Jan Sommer) Sport og Spil Jason Watt frygter Kevins comeback
 

Ganske vist havde Mercedes enkelte tekniske udfordringer i Spanien, men tyskerne efterlod et indtryk af at være umulige at slå i år. (Foto: Jan Sommer) Sport og Spil Seks ting vi lærte af sidste Formel 1-test

26 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere