McLaren sender førsteholdet til Spanien

Jenson Button sidder i bilen de første to dage i Barcelona, inden Fernando Alonso overtager cockpittet i weekenden

Jenson Button er første mand i McLaren-Honda-raceren til denne uges test i Barcelona. (Foto: LAT/McLaren)
Jenson Button er første mand i McLaren-Honda-raceren til denne uges test i Barcelona. (Foto: LAT/McLaren)

Fra torsdag til søndag venter en spændende test for hårdt trængte McLaren-Honda.

Efter skuffende få omgange til sæsonens første Formel 1-test lovede både McLaren og den nye japanske motorpartner bod, bedring og fremskridt, når der skulle testes på Circuit de Catalunya.

McLaren-Hondas nye racer tilbragte for meget tid i værkstedet til testen i Jerez. (Foto: LAT/McLaren) Formel 1 Efter barsk McLaren-start: Honda lover bedring

Henover ugens fire sidste dage kommer næste fingerpeg om Formel 1-holdenes indbyrdes styrkeforhold i den kommende sæson.

Som ventet sender McLaren førsteholdet med Jenson Button i MP4-30-raceren torsdag-fredag og spanske Fernando Alonso lørdag-søndag. Ingen team sender deres reserve- eller testkørere, hvilket McLaren heller ikke gjorde i fjor.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger gør Kevin Magnussen tidligst resten af McLaren-Honda selskab på udebane til sæsondebuten i Melbourne.

Oliver Turvey (t.v.), som her ankommer til sidste års grandprix i Bahrain i selskab med Kevin Magnussen, skal til Japan og køre sportsvogne. (Foto: Jan Sommer) Formel 1 Honda giver sæde til Kevin-kollega

Mellem testen i Jerez og denne uges test i Barcelona var Jenson Button og Fernando Alonso på besøg i Tokyo, hvor Honda holdte pressekonference.

- Jeg ser meget frem til de to næste test, hvor vi vil gøre yderligere fremskridt og forhåbentlig ankomme i Melbourne klar til det første løb og til at kæmpe for det bedste mulige resultat, sagde Jenson Button blandt andet ved den lejlighed.

Der var ikke meget at glæde sig over for McLaren-teamet under trænings-
sessionerne i Jerez i Spanien. Her skubbes raceren i pit efter en motorfejl. (Polfoto) Sport og Spil Watt: Hårde tider hos McLaren-Honda

0 kommentarer
Vis kommentarer