McLaren snød Kevin for firmabil i millionklassen

Kevin Magnussen var onsdag på besøg i Natholdet, hvor han blandt andet fortalte, at McLaren snød ham for en bil til 4,5 millioner kroner

Kevin Magnussen, her i sit Renault-udstyr, var onsdag på visit i Danmark hos Natholdet. Arkivfoto: Jan Sommer
Kevin Magnussen, her i sit Renault-udstyr, var onsdag på visit i Danmark hos Natholdet. Arkivfoto: Jan Sommer

Natholdet, med vært Anders Breinholt i spidsen, havde onsdag fint besøg, da Formel 1-stjernen Kevin Magnussen gæstede underholdningsprogrammet.

Det blev til en snak om humorpræferencer, Formel 1-sæsonen og biler i al almindelighed.

Det kom blandt andet frem, at den danske motorsportsstjerne privat kører rundt i en Infiniti Q50 hybrid, men mere bemærkelsesværdigt var historien om, at Kevin Magnussen i tiden hos McLaren blev snydt for en bil til en værdi på cirka 4,5 millioner kroner.

Det var en bil lig denne McLaren 650s, som Kevin kunne have drønet rundt i (Foto: Mclaren.com)
Det var en bil lig denne McLaren 650s, som Kevin kunne have drønet rundt i (Foto: Mclaren.com)

Historien kom frem, da Anders Breinholt spurgte Kevin Magnussen, om han havde firmabil hos det britiske motorsportsteam.

- Nej, men det var meningen, at jeg skulle have haft det. Det stod i min kontrakt og det hele, men de gav mig den ikke. Det var en 650s. Jeg havde valgt farve, fælge, interiør og alting. Men fik den ikke, sagde Kevin Magnussen.

Den kinesiske superstjerne Bingbing Fan besøgte Renault. (Foto: Jan Sommer) Formel 1 Kevin mødte superstjerne: Men anede ikke, hvem hun var

Bilmagasinet skriver, at en McLaren 650s koster 4,5 millioner kroner fra ny.

Udover de sjove anekdoter og gakkede quizzer blev der også talt Formel 1. Her så Kevin Magnussen frem til næste Grand Prix, der køres i den russiske by Sochi. En bane, som Kevin Magnussen tidligere har leveret gode resultater på, da han blev nummer fem ved det russiske Formel 1 Grand Prix i 2014. Helt så optimistisk er danskeren ikke før dette Grand Prix.

- Sådan som vi ligger nu med bilen, så ligger banen ikke helt så godt til mig, sagde Kevin Magnussen.

43 kommentarer
Vis kommentarer