McLaren-sviner er under lavmålet

McLaren-bossen Ron Dennis' kritik af Kevin Magnussen strider mod alt, hvad han tidligere har sagt, mener Ekstra Bladets Formel 1-ekspert Jason Watt

Kevin Magnussen skrev sig i weekenden ind i en lang række tidligere McLaren-kørere, som fik hårde ord med sig på vejen fra topchefen Ron Dennis.

Når man skal tilbage til 1980 for at finde en sæson, hvor McLaren var i nærheden af at være lige så ringe som i år, har Ekstra Bladets Formel 1-ekspert Jason Watt svært ved at forstå behovet for at sende stikpiller til den nu tidligere tredjekører.

En opfattelse, som bliver delt af en række prominente udenlandske mediefolk samt brugere på de sociale medier.

Britisk opbakning til Kevin: Underlig kritik fra McLaren-boss

- Jeg synes, det er langt under lavmålet at skyde efter Kevin på den måde, Ron gjorde det. Det strider jo mod alt, hvad han tidligere har sagt om, at der ikke var faste mål for Kevin, men at man kiggede på det store billede. Jeg tror simpelthen, at Ron har haft en 'skidt dag på kontoret' og lukkede ting ud, som ikke har hold i virkeligheden, skrev Jason Watt, da han mandag chattede med Ekstra Bladets læsere.

- Hvis man læser lidt mellem linjerne, kan det være, at Ron er blevet bitter over, at Kevin har meldt ud, at det var et chok for ham, at han ikke blev fornyet. Ron påstår jo, at det vidste Kevin i god tid. Måske Ron er blevet bitter over den uoverensstemmelse?

Kevin afslører: McLaren-brud kom på min fødselsdag - via mail!

En bruger mente, at Kevin Magnussen skuffede i sine sidste grandprixer for McLaren - hvilket den danske racerkører næppe er helt uenig i ...

- Det gjorde han måske også. Men det var i hans debutsæson, og han havde fået beskeden om, at enten han eller Button ville ryge ved årets udgang. Hvis ikke man kan få nerver på over den besked, så ved jeg snart ikke, mener Jason Watt.

McLaren-boss sviner Kevin: Derfor er det mystisk

Læs eller genlæs eller mandagens Formel 1-chat, hvor mange andre aktuelle emner bliver rundet:

Kevin Magnussens ene grandprix i 2015 gik op i røg. Genoplev det her: