Annonce:
Annonce:

McLarens topboss: Vågn op, Danmark!

Ron Dennis opfordrer danske virksomheder til at bakke op om sit danske Formel 1-håb

(Foto: Jan Sommer)
(Foto: Jan Sommer)
Annonce:
Følg Formel 1

ABU DHABI (Ekstra Bladet): Hvis nogen skulle være i tvivl, så kommer man ingen steder i Formel 1 uden penge - og mange af dem.

McLarens storaktionær og øverste chef Ron Dennis var manden, som hentede Kevin Magnussen ind i Formel 1. Han er manden, som i sidste ende skal vælge mellem engelsk rutine eller et dansk håb til 2015-sæsonen, når Fernando Alonso som forventet skifter til McLaren.

Men han er også mekanikeren, som blev milliardær og en benhård forretningsmand.

Sådan er Kevins tanker om fremtiden

I Abu Dhabi til sæsonens sidste grandprix fik Luna Christofi fra de danske rettighedshavere TV3 enetid med topbossen til et eksklusivt interview, som vises på tv søndag.

Her kommer Ron Dennis med en opsang - eller opfordring om man vil - til store danske virksomheder. I en af verdens dyreste sportsgrene ser han gerne flere danske kroner i ryggen på Kevin Magnussen.

Annonce:

- Jeg har et stærkt ønske om, at Danmark vågner op og indser I har en meget unik mulighed for at støtte en, som let kunne blive en sportslegende for jeres land, siger Ron Dennis til TV3 Sport.

- Jeg håber, at nogle af jeres multinationale virksomheder finder ud af, at livet ikke kun handler om penge, men også om national stolthed overfor folk, som kan repræsentere landet.

Kevin tredjehurtigst! Store problemer for Button

- Når sådan en mulighed viser sig, gælder det om at gribe den. Jeg har gjort min del, og jeg synes, det er tid til, at Danmark gør sin, siger han.

Kevin Magnussen har i sin karriere haft Bestseller-milliardæren Anders Holch Povlsen som mæcen. Først med Jack&Jones, og i McLaren-tiden har Bestsellers netbutik Asos.com stået på MP4-29-raceren.

Kevin er forsøgskanin i Abu Dhabi

En verdensstjerne som Fernando Alonso er ganske vist en dyr herre i løn, men bag ham har altid stået store spanske sponsorer - blandt andre den spanske storbank Santander.

Formel 1 er big business

Kevins chef: Fra mekaniker til milliardær

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Gå nu hjem, Thorkild
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: