Annonce:
Annonce:

Medie: Kevin har fået tilbudt ny kontrakt

Haas har angiveligt smidt en kontrakt for de kommende to år på bordet for at sikre sig Kevin Magnussen, skriver Formel 1-medie

Annonce:
Følg Formel 1

Spekulationerne omkring Kevin Magnussens fremtid har været mange.

Forlænger Renault med ham. Skal han til Haas. Eller måske Manor eller Sauber. Fortsætter han overhovedet i motorsportens fineste klasse?

Magnussen-lejren har hele tiden meldt ud, at Formel 1 er førsteprioritet - ja, nærmest den eneste prioritet. Men den danske kører har indtil nu meldt ud, at der ingen tilbud ligger på bordet.

Det kan dog være ændret forud for det mexicanske grandprix.

Motorsportssitet motorsport.com beretter nemlig, at det amerikanske Haas-team har tilbudt Magnussen en toårig kontrakt. Og vel at mærke en kontrakt, der ikke forudsætter, at han kommer med sponsor-kroner i ryggen.

Annonce:

Dermed har Haas indikeret, at de som forventet ikke ønsker at forlænge med mexicaneren Esteban Gutierrez, der da også i den forgangne uge har virket som en mand, der er på vej væk og da også indikeret, at han afsøger andre muligheder.

Ifølge Ekstra Bladet oplysninger er Renault stadig Kevin Magnussens klare førsteprioritet, og han føler sig overbevist om, at han har en fremtid inden for Formel 1.

- Jeg har nogle andre muligheder både i og uden for Formel 1. Men de muligheder forsvinder ikke lige nu. Hvis det kommer dertil, er jeg nødt til at tage en beslutning selv. Men der er vi heldigvis ikke lige nu, sagde danskeren 20. oktober til Ekstra Bladet.

Han kan formentlig bruge tilbuddet fra Haas som en løftestang til at få det franske team ud af busken i kontraktforhandlingerne.

En god anledning til det kunne også være at køre et godt resultat hjem i Mexicos Grand Prix, hvor han starter som nummer 14 med rimelige udsigter til at få point med hjem.

Palmer svært frustreret: Tegnede til super-kvalifikation

Dramatik før Formel 1-løb: Mercedes-ansat truet og bestjålet

Kevin halvblind med halo: Bøjle værre end forventet

Se afslutningen på Q2:

Formel 1-stjerner mindes deres afdøde danske ven: Christian var fantastisk

Renault-duo uenige før det endelige opgør

Livet efter Formel 1: Sådan er det gået danskerne

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Stadig en stank af magtmisbrug i minksagen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: