Annonce:
Annonce:

Medie: Kevin HAR skrevet under: Formel 1 er hjemme

Ifølge pålidelige Autosport.com er den sidste hindring nu ryddet af vejen. Kevin Magnussen kører formel 1 2016 for Renault

Kevin kan nu putte en underskrevet Formel 1-kontrakt i inderlommen - se analysen af det hold, der venter Kevin Magnussen
Annonce:
Følg Formel 1

Kevin Magnussen er Formel 1-kører for Renault i 2016. Alt tyder på, at den sidste sten er ryddet af vejen, og spekulationerne bør nu kunne ophøre - sådan helt ophøre.

I hvert fald hvis man tror på manden bag den oprindelige historie om Kevin Magnussens flirt med Renault.

Læs den oprindelige historie her

Autosport-journalisten Ian Parkes er nemlig på banen igen. I dag fortæller journalisten bag den pålidelige Formel 1-hjemmeside nemlig, at de sidste knaster er ryddet af vejen, og Kevin Magnussen på onsdag bliver officielt præsenteret som Formel 1-kører for Renault.

Da nyheden kom frem i sidste uge forlød det, at en kontrakt endnu ikke var underskrevet, og at Kevins konkurrent til sædet, Pastor Maldonado, fortsat kunne erobre sædet, hvis der kom styr på betalingen fra hans personlige sponsor, olieselskabet PDVSA i hjemlandet Venezuela.

Store planer med Kevin: Han er den udvalgte

Annonce:

Men Maldonados eventuelle krumspring har været forgæves, for nu fortæller Autosport.com altså, at underskriften med sædet i Renault-raceren for 2016 er sat. Og signaturen er dansk og kommer fra Magnussens hånd.

Mediet skriver, at Mini Mag har skrevet en etårig kontrakt med Renault, hvor han skal være holdkammerat med Jolyon Palmer.

Sammen med holdets nye racer vil Magnussen og hans engelske kollega blive præsenteret i Paris på onsdag, hvor Kevin Magnussen altså officielt igen kan kalde sig Formel 1-kører.

Ansættelsen kommer som kærkommen og yderst forsinket fødselsdagsgave til danskeren, fire måneder efter han på sin fødselsdag fik at vide, at han ikke havde nogen fremtid hos McLaren.

Ikke Kevins sæde endnu: Her er Maldonados trumf

Og han kan nu atter sætte kurs mod sin ultimative drøm. Formel 1-verdenmesterskabet.

Annonce:

Mens Maldonado får sig en lang næse, må venezuelaneren sætte sin lid til, at han kan sikre sig en plads hos Manor, som er det eneste team, der endnu ikke har offentliggjort kørerne for 2016-sæsonen, men mon ikke en plads i raceren også afhænger af oliemillioner fra PDVSA.

Årets første Formel 1-test er i øvrigt tæt på. Der er blot 3 uger til, 2016-racerne kan køre deres første omgang på Circuit de Catalunya-banen i Barcelona.

Husker du? Magnussens crash i Ungarn:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

De lovlydige straffes, alle de andre går fri
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: