Annonce:
Annonce:

Medie: Nu skriver tysker kontrakt med Renault - slut for Kevin?

Ifølge Autosport er der nu kun ét ledigt sæde at kæmpe om for Magnussen hos Formel 1-holdet Renault. For Nico Hülkenberg skulle allerede være sikker på det ene

Annonce:
Følg Formel 1

Den tyske Formel 1-kører Nico Hülkenberg er ifølge det troværdige motorsportsmagasin Autosport blevet enig med Kevin Magnussens hold, Renault, om at køre for det franske hold i 2017/18.

Oplysningen er ikke bekræftet fra officiel side, og det skyldes ifølge Autosport, at Hülkenbergs nuværende team, Force India, skal blive enig med Renault om betingelserne for at løse tyskeren fra sin kontrakt.

Men det anses for at være en formalitet, skriver Autosport.

Ifølge Ekstra Bladets engelske pressekilder vil Force India dog ikke stå i vejen for Nico Hülkenberg, hvis tyskeren ønsker at skifte til Renault.

Hülkenberg har angiveligt aftalt at køre for Renault de næste to sæsoner med en option på at forlænge med endnu en sæson.

Annonce:

Ud over Kevin Magnussen og englænderen Jolyon Palmer har Renault ifølge Autosport flere andre kørere med i overvejelserne om, hvem der skal være makker med Hülkenberg i 2017.

15.23241537.jpg 

Bottas på vej?
Tidligere torsdag skrev selv samme Autosport, at Williams Valtteri Bottas kan være på vej til Renault for at tage det andet sæde. Og det kan betydes Magnussens og Palmers endeligt i Renault-racerne.

Williams har ellers en option på at forlænge med Bottas, som har været i teamet de seneste fire år, men briterne har endnu ikke gjort brug af den mulighed. En forlængelse af den nuværende aftale vil betyde, at Bottas vil få sig en gedigen lønforhøjelse, og det kan være derfor, Williams tøver med at lukke aftalen.

Det forsøger Renault nu at udnytte. Ifølge Autosport har de derfor allerede indledt forhandlinger med den 27-årige finne.

Annonce:

Kevin Magnussen accepterede for nylig at give Renault mere tid til at bestemme sig for, om holdet vil forlænge med ham. Fredag udløber Renaults option på danskeren, og det betyder, at han frit kan forhandle med andre teams.

Endelig beslutter Renault sig: Sådan står Kevin

Dødsstødet for Kevin? Renault forhandler med Williams-kører

Se Magnussen race sig til en 14. plads på Suzuka:

Hør Magnussens kritik af Renault-raceren oven på Japans Grand Prix:

Mister han sædet i F1's farlige stoleleg: Kevin med i sårbart firkløver

Kevin tvivler: Er Formel 1 det værd?

Endelig beslutter Renault sig: Sådan står Kevin

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Så er hun alligevel dansker
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: