Medie: Schumacher er ved bevidsthed

En ansat på den afdeling, som racerstjernen er indlagt på, har fortalt en kollega, at han er vågen, fortæller Le Parisien

Den syvdobbelte verdensmester, Michael Schumacher, er angiveligt vågen under sit ophold på et fransk hospital. Foto: Reuters/Ritzau Scanpix
Den syvdobbelte verdensmester, Michael Schumacher, er angiveligt vågen under sit ophold på et fransk hospital. Foto: Reuters/Ritzau Scanpix
Følg Sport
Følg Formel 1

Formel 1-legenden Michael Schumacher er ved bevidsthed, rapporterer den franske avis Le Parisien.

Avisen citerer kilder på det hospital i Paris, Hôpital Européen Georges-Pompidou, hvor han netop nu er indlagt – angiveligt med henblik på en stamcelleoperation.

Den 50-årige racerkører, der blev hjerneskadet efter en skiulykke i 2013, er således ’vågen¨’, har en ansat på den kardiologiske afdeling fortalt en kollega.

’Ja, han er indlagt i min afdeling, og jeg kan forsikre dig om, at han er ved bevidsthed’, er kilden citeret for at sige.

Alt omkring patienten holdes dog fortsat hemmeligt, som det hele tiden er sket gennem de seks år, hvor han de seneste fem har opholdt sig i sit hjem i Schweiz.

Ifølge tyske Bild har den mangeårige Ferrari-chef, Jean Todt, netop aflagt et besøg over 45 minutter ved Schumachers sygeleje.

Schumacher har gennemgået adskillige operationer siden 2013, og den aktuelle behandling står den franske professor og hjertekirurg, Phillipe Menasché, angiveligt for.

Der spekuleres i, at han skal udføre en stamcellebehandling, der skal stimulere Michael Schumachers hjernefunktion. Et speciale, som Menasché er en af verdens førende i.

Den tidligere racerkører blev ledsaget på en tildækket båre af et hold på ti mand, blandt andet for at holde nysgerrige væk, da han ankom til hospitalet.

Schumacher til hemmelig behandling

Debriefing fra Monza: To der står sammen

F1-komet: - Jeg mistede min far ret ung - det ændrer dig for evigt

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+