Annonce:
Annonce:

Mens 'Schumi' kæmper efter ulykke: Konen misser kæmpe erstatning

Michael Schumachers kone har krævet kæmpe økonomisk kompensation for et medies dækning af datterens kærlighedsliv. Men nu har hun tabt retssagen mod mediet

Annonce:
Følg Formel 1

Mens Michael Schumachers eksakte tilstand fortsat er uvis efter skiulykken i de franske alper i 2013, kæmper hans familie også med andre problemer.

Mandag kom det nemlig frem, at den syvdobbelte Formel 1-verdensmesters kone, Corinna Schumacher, har tabt en retssag i Hamborg mod det tyske magasin Die Aktuelle, som hun krævede erstatning fra. En erstatning på svimlende 50.000 euro (370.000 kroner). Det skriver engelske Daily Star.

I 2015 lavede magasinet en historie om Schumachers datter Gina Maria under overskriften "Corinna Schumacher – en ny flamme gør hende glad" og ledsaget af et billede af Corinna Schumacher. 

Den historie mente fru Schumacher og familiens advokat, Felix Damm, var misvisende, og krævede derfor den store, økonomiske kompensation. Ifølge advokaten kunne man nemlig tro, at der var tale om, at Corinna Schumacher havde en affære med en anden mand. Og ikke at datteren havde held i kærlighed.

Annonce:

Dén påstand købte retten i Hamborg altså ikke. De afviste sagen pure forrige fredag, og derfor er der ingen kompensation til familien-Schumacher, skriver Daily Star.

Sønnens Formel 3-debut
Ifølge retten i den nordtyske storby ledte magasinforsiden ikke nødvendigvis til den tanke, at Corinna Schumacher var gået fra sin tidligere Formel 1-verdensmester.

Afgørelsen i sagen kommer kort tid efter, at Corinna Schumacher overværede sin og Michael Schumachers søns, Micks, Formel 3-debut på Silverstone den 15. april.

Her kunne hun se sønnike slutte nummer seks, otte og 18 ved racet på den legendariske bane.

Den tidligere Ferrari-chef Jean Todt overværede også Mick Schumachers debutløb. Han fik endda taget et billede sammen med Fru Schumacher og søn, som han lagde på Twitter:

Schumachers søn og kone
- Det er dejligt at være på Silverstone med Corinna og Mick. Det minder os om de gode tider, skriver Todt.

Annonce:

Det er ikke meget, Corinna Schumacher er blevet set i offentligheden, siden Michael Schumacher slog hovedet mod en sten, under en skitur i Meribel-bjergene i de franske alper for to år siden. En frygtelig ulykke, der forårsagede en form for hjerneskade og bragte stjernen i koma.

Det, man ved om Schumacher, er, at han bliver passet og plejet i familiens hjem, hvor hospitalsudstyr og plejepersonale står til rådighed døgnet rundt. Ellers har familien holdt helt tæt om hans tilstand og mulige frem- eller tilbageskridt. 

Her kan du se Alonso og Schumacher i en episk duel fra 2006:

Tidligere verdensmester langer ud efter Alonsos rivaler: 'De kommer med undskyldninger' 

Kevin-boss håber på forandring: Men her er hans triste spådom

Efter mystisk lyn-exit: Hurtig Kevin tog test-revanche

Formel 1-boss arresteret i England

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:
Annonce:

Mystisk mordkomplot

Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: