Mercedes advarer: Ferrari er en ægte trussel

- Ferraris fart er meget bekymrende, siger Nico Rosberg

Aftenløbet i Bahrain kan godt gå hen og blive en gyser. Mercedes frygter, at Ferrari kan udfordre deres dominans. (Foto: Kamran Jebreili/AP)
Aftenløbet i Bahrain kan godt gå hen og blive en gyser. Mercedes frygter, at Ferrari kan udfordre deres dominans. (Foto: Kamran Jebreili/AP)

For Formel 1's skyld må man håbe, at de to Mercedes-kørere har ret i deres profeti efter de indledende træninger før Bahrains Grand Prix. Når det bliver alvor søndag, forventer begge Mercedes-stjerner nemlig at skulle kæmpe en hård kamp mod Ferrari.

Sebastian Vettel vandt en yderst overraskende sejr for tre uger siden i Malaysia, men i søndags i Shanghai sluttede Lewis Hamilton og Nico Rosberg nummer et og to som så mange gange i fjor.

- Ferraris fart er meget bekymrende. I kvalifikationen er vi igen meget hurtigere, men i selve løbet er de hurtige.

- Det ser ud som om, de er en ægte trussel, sagde Nico Rosberg efter fredagens træninger.

Her kørte tyskeren hurtigste tid i anden træning. Men hverken holdkammeraten Lewis Hamilton eller de to Ferrari-kørere præsterede rene omgange uden fejl.

Se også: Button brød sammen i ørkensandet

Lewis Hamilton er enig.

- Ferrari kommer til at være tæt på. Fra mit synspunkt ser de gode ud over distancen, siger den forsvarende verdensmester.

Nummer to i VM-stillingen, Ferraris Sebastian Vettel, var fortrøstningsfuld, inden det bliver alvor.

- Det ser ret tæt ud, men vi ved, at Mercedes skruer op for deres motorer til kvalifikationen. De er stadig lidt foran, siger tyskeren, som dog tror på, han søndag igen kan stå øverst på podiet.

- Det er altid muligt. Vigtigst af alt føler vi os godt tilpas inde i bilen, og vi har en god platform at arbejde ud fra.

Sebastian Vettel er optimist før søndagens grandprix. (Foto: Luca Bruno/AP)
Sebastian Vettel er optimist før søndagens grandprix. (Foto: Luca Bruno/AP)
 

Se også: Räikkönen håner Alonso ved ydmygende overhaling

Kimi Räikkönen var hurtigste Ferrari-kører i begge træninger.

I den anden fik Sebastian Vettel ødelagt sin frontvinge, da Force Indias Sergio Perez snittede ham. Men efter Formel 1-dommerne havde kigget nærmere på episoden besluttede de sig for at kalde sammenstødet et hænderligt uheld, hvor ingen kører var ene om skylden.

7 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Formel 1
Mest læste i Formel 1
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere