Mercedes frygter intenst F1-ræs: Her er rivalerne i 2018

Mægtige Mercedes vogter trods senere års overlegenhed i Formel 1 på en stribe konkurrenter i 2018, men nævner ikke Kevin Magnussens Haas-team med et ord

Mercedes-teamchef Toto Wolff nævner Ferrari, Red Bull, McLaren og Renault blandt konkurrenter, han vogter på i 2018. Foto: Jan Sommer.
Mercedes-teamchef Toto Wolff nævner Ferrari, Red Bull, McLaren og Renault blandt konkurrenter, han vogter på i 2018. Foto: Jan Sommer.

De seneste fire år har verdens bedste Formel 1-kører siddet bag rattet i en Mercedes-racer, men succesen er ikke steget det mægtige team til hovedet, forsikrer teamboss Toto Wolff i et interview med motorsport.com.

Han opremser Ferrari og Red Bull som indlysende rivaler, og peger også på et par andre hold, som Mercedes vogter på.

- Man må respektere ethvert team og enhver af topkørerne. Vi tager Ferrari, Red Bull, McLaren og Renault seriøst. Disse gutter kan kæmpe med om mesterskabet, siger Wolff, som altså ikke umiddelbart regner Kevin Magnussens Haas-team for en seriøs modstander.

Wolff viser dog høflig respekt for alle i feltet, idet han tilføjer, at ’andre kan overraske os’.

- Jeg forbliver ydmyg og forventer konkurrence fra alle disse hold, og hvis vi kan forbinde prikkerne, som vi gjorde sidste år, vil vi vinde løb og kæmpe om mesterskabet, siger Wolff og konstaterer det åbenlyse, nemlig at holdet ikke vil have været godt nok, hvis det ikke kæmper med om mesterskabet.

Sidste år var Ferrari den værste rival, men i sidste ende var Mercedes en suveræn vinder af mesterskabet – både kørernes og konstruktørernes – med 11 grandprix-sejre mod fem til Ferrari.

- Stopuret lyver aldrig, men når det er sagt, så må vi beholde begge ben på jorden. Ferrari kunne have vundet flere løb. Vi tager dem meget alvorligt i 2018, som vi gør det med de andre hold, siger Wolff.

Formel 1 Nu forhandler F1-verdensmester om ny kontrakt

Landsmændene Helmuth Marko (t.v.) og Niki Lauda (t.h.) er gode bekendte. Men Red Bull dummede sig i forbindelse med Max Verstappens kontraktforlængelse. Foto: imago/HochZwei/All Over Press Formel 1 Mercedes-formand håner Red Bull for Verstappen-aftale

Formel 1 Jason Watt har fået nok: Send disse tre F1-stjerner på pension

6 kommentarer
Vis kommentarer