Million-tilbud fra Kevin

Kevin Magnussens har sat sin Porsche 911 3,3 Turbo til salg, og den kan blive din, hvis du har opsparingen i orden

Kevin Magnussens karriere tog for alvor fart i 2008. Få et overblik over karrierens højdepunkter og nedture. Video: Rie Eva Andersen.
Følg Sport
Følg Formel 1

Hvis du har 1,1 millioner kroner til at flyde, så har Kevin Magnussen et godt tilbud til dig.

Formel 1-køreren har sat for sin Porsche 911 Turbo 3,3 til salg, og skulle du have skejserne, så er det hurtigt ind på nordicdrive.com.

Den første generation af modellen med turbo-motoren beskrives på hjemmesiden som værende guddommelig og skræmmende. Den skulle ikke være for begyndere, hvis man vil køre den godt, og derfor er den også blevet kendt som 'enkemageren'.

Den danske racerkører må siges at være alt andet end en begynder, og han har i løbet af sommeren fået kørt nogle kilometer i den imponerende sportsbil. Siden han købte den i foråret 2019, har bilen kørt 3000 kilometer, og nu er det en andens tur til at cruise videre. 

En sportsvogn af denne type egner sig nok bedst til at blive luftet i mildere vejr. Men har du pengene til bilen, er det vel altid sommer et eller andet sted i verden.

Kevin Magnussen som vi er mere vant til at se ham. Foto: Andy Hone
Kevin Magnussen som vi er mere vant til at se ham. Foto: Andy Hone

En af de første
Denne udgave af 911 Turbo blev produceret i december 1977 og er derfor en af de første biler fra 1978-klassen.

Derfor er der flere grunde til at kalde bilen et samlerobjekt, den passer både i din 'biler kørt af Formel 1-kørere-samling' og i din 'ikoniske første modeller af superbiler-samling'.

Det var ved udgivelsen af denne model, at motoren blev opgraderet fra den lille 3,0 til den mere kraftige 3,3-liter motor med 300 hestekræfter.

Det er også denne udgivelse, hvor fabrikanten ser mod Porsches racerbil 917 for at finde et sæt større bremser. 917'eren har slået sine folder til Le Mans og på den legendariske Daytona-bane.

Forfærdelig Haas-timing: - Simpelthen ufatteligt

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+