Mini-Schumachers bøn: - Fjern det

Mick Schumacher er træt af, at alverdens medier bruger billeder, hvor de tror, at det er far og søn, når det slet ikke er sønnen, som Michael Schumacher står med på billederne

AP SNTV: Michael Schumachers søn Mick vinder F3
Følg Formel 1

Før nytår vandt han det europæiske formel 3-mesterskab, og nu skal han køre Formel 2, ligesom han er kommet ind på Ferraris talentakademi, hvor han skal køre en del af teamets testprogram.

19-årige Mick Schumacher dukker oftere og oftere op i medier over hele verden, og nu kommer han med en bøn til dem alle.

Den tyske teenager har nemlig lagt tre billeder op på sin Twitter-profil, hvor det utrænede øje måske vil gætte på, at der er tale om mini-Schumacher sammen med sin endnu mere kendte far.

- Disse billeder bliver ofte brugt, fordi folk tror, at de viser mig som barn sammen med min far, skiver Mick Schumacher.

- Men for at præcisere. Disse billeder her viser IKKE mig, og de viser heller ikke min søster Gina.

- Jeg er ked af det over for de folk på disse billeder. Jeg kan kun appellere til alle medier om at fjerne dem fra deres arkiver, lyder det.

Mick Schumacher ser gerne alverdens medier fjerne billeder af Michael Schumacher og ukendte børn. Foto: KAMRAN JEBREILI/AP
Mick Schumacher ser gerne alverdens medier fjerne billeder af Michael Schumacher og ukendte børn. Foto: KAMRAN JEBREILI/AP

Hvor dybt falder de? F1-giganter på afveje

Mens Mick Schumachers karriere efterhånden kører på perfekte skinner, så har de seneste år været triste for hans far.

I december 2013 kom den syv-dobbelte Formel 1-verdensmester galt af sted på ski, og siden har han været isoleret fra alle pånær den nærmeste familie, mens omverdenen ikke aner præcis, hvor slemt det står til.

Tysk avis afslører: Sådan lever Schumacher i dag

Guld i generne: VM-titel til Schumachers datter!

Schumacher-spekulationer raser: Pludselig var han uovervindelig

Mere fra Ekstra Bladet+

Vi kan ikke have en rigspolitichef, der lyver

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind