Annonce:
Annonce:

Modsiger Formel 1-stjerne: Sådan gør teenager grin med rival

Felipe Massa mener fortsat, at Max Verstappen burde blive straffet for sin kørsel i Monaco, men nu skyder teenageren igen mod den rutinerede brasilianer

Max Verstappen (yderst tv.) og Felipe Massa (yderst th.)  er ikke just enige efter hollænderens uheld i Monaco. (Foto: PA Photos)
Max Verstappen (yderst tv.) og Felipe Massa (yderst th.) er ikke just enige efter hollænderens uheld i Monaco. (Foto: PA Photos)
Annonce:
Følg Formel 1

Dåbsattesten siger 30. september 1997, og med sine 17 år er han med afstand den yngste kører i Formel 1-feltet.

Men teenageren Max Verstappen er ikke bange for at bide fra sig blandt granvoksne mænd. Det har hollænderen vist gang på gang i løbet af sæsonens første seks grandprixer, men også uden for banen - på det verbale plan - tør han stikke hovedet frem.

Det til trods for, at den fartglade knægt er kommet i massiv modvind i kølvandet på sin alvorlige ulykke i Monaco. Her fejlede Verstappen i forbindelse med en overhaling, og med mere end 200 kilometer i timen sendte sig han sig selv og sin Torro Rosso-racer ind i barrieren i Saint-Devote-kurven.

Annonce:

Håb for McLaren: Honda booster udskældt motor
Specielt Williams' Felipe Massa var klar i mælet efterfølgende. Unge Verstappen havde kørt hasarderet og burde blive straffet for sin ageren, mente brasilianeren. Og den sang er han tilsyneladende ikke færdig med.

Under torsdagens pressemøde forud for det canadiske grandprix lod Massa således samme angreb gå sin gang, mens de to kørere var samlet foran mikrofonerne.

- Jeg fortalte, at jeg mente, han bør blive straffet, da det, han gjorde, var forkert. Når du er i dit første år (i Formel 1, red.), 17 år gammel og gør noget som det uden at blive straffet, er der noget helt galt, siger Massa.

Formel 1-top jagter nyt team

Max Verstappen har imponeret mange i sin første sæson i Formel 1. Bare ikke Felipe Massa. (Foto: PA Photos)
Max Verstappen har imponeret mange i sin første sæson i Formel 1. Bare ikke Felipe Massa. (Foto: PA Photos)

Men Verstappen viste dog ingen tegn på anger foran Massa, de øvrige kørere og den fremmødte presse. Derimod bekendtgjorde hollænderen, at han vil fortsætte med at køre på samme måde, som han hidtil har gjort.

- Jeg er glad for, at jeg ikke pådrog mig nogen skader, og det glæder mig, at jeg ikke fik mange problemer. Jeg tog ud og kørte efterfølgende og var frisk igen, siger Verstappen.

Annonce:

- Jeg har et stykke arbejde at gøre på denne bane (Montreal, red.). Det vil ikke forandre mig som racerkører. Jeg vil blive ved med at kæmpe. Især når kampen gælder point. Det vil jeg forsætte med.

- Alle har ret til at have deres mening, men kig på mine data. Jeg bremsede ikke senere. Jeg fik min straf, men nu er jeg fokuseret på Canadas Grand Prix.  Måske vi skulle gense løbet fra sidste år og se, hvad der skete der, siger Verstappen med henvisning til, at Massa dengang selv røg af banen efter et uheld.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det er rent hykleri og lugter langt væk af hævn
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: