Annonce:
Annonce:

Motorsportsslæng står i kø: Nu hylder de Kevins ’kugler’

De danske motorsportseksperter Jason Watt, Marco Sørensen og Ronnie Bremer, står i kø for at rose Kevin for hans bidske kommentar til Nico Hülkenberg

Annonce:
Følg Formel 1

Ingen kan efterhånden få nok af Kevin Magnussens ’kugler’. Altså, danskerens kontante kommentar til Renault-stjernen Nico Hülkenberg, som fik besked på, at han kan ’sutte mine kugler’ af danskeren.

En besked, der kom i kølvandet på de to køreres sammenstød under søndagens grandprix i Ungarn, hvor Kevin Magnussen pressede tyskeren ud af banen. Efterfølgende afbrød tyskerens Magnussen i et interview for at lykønske ham med, at han er Formel 1-sportens mest usportslige kører. Og så gav danskeren igen med kuglerne…

Den bemærkning kaster pudsigt nok masser af roser af sig fra fans, eksperter og andet godtfolk.

Kevin er en kamphund
Nu står motorsportseksperter og kørere som Jason Watt, Marco Sørensen og Ronnie Bremer klar med roser og opbakning til danskeren efter sammenstødet med Hülkenberg på og uden for banen.

Annonce:

- Kevin har prøvet at lave om på sig selv og være en flink fyr. Men det er bare ikke hans natur. Han er en kamphund, han bider fra sig, og det aftvinger respekt fra de andre. Jeg synes, det var megafedt og helt i orden, hvad Kevin sagde, for Hülkenberg afbrød ham med en sarkastisk lykønskning midt i et interview. Så må han kunne tåle at få noget igen. Formel 1 har brug for den slags kampe i kampen. Så kan de diskutere, hvem der har ret, og hvem der tager fejl.

Watt bakkes op af Marco Sørensen, der tidligere har været inde over netop Hülkenbergs team Renault.

- Jeg forstår da Kevin 100 procent. Jeg synes det er på tide, at nogen åbner munden i den her sport. Det giver et frisk pust. Man kan så altid diskutere, hvad der skete på banen. Men de skal også lade dem køre race. Yderbanen er aldrig et rart sted at være på. Men at Hülkenberg har behov for at komme hen at afbryde Kevin og være sarkastisk er sådan lidt ’aaaargghhh’. Så jeg synes, det er lidt fedt, at han sætter ham på plads, siger Marco Sørensen til Ekstra Bladet.
K-mag.png
De forkerte ord
Også motorsportskøreren Ronnie Bremer hilser Kevins kyniske kommentar velkommen. Dog er han ikke helt enig i formuleringen.

Annonce:

- Det var selvfølgelig de forkerte ord. Men Kevin var oppe at køre, og så kom der en eller anden tosse (Nico Hülkenberg, red.) hen og skulle spille den store dreng over for den lille og bede ham opføre sig ordentligt. Så Kevin sagde, hvad der faldt ham ind. Sådan vil de fleste gøre i den situation. Det hele gik stærkt, så tror ikke Hülkenberg havde regnet med, at Kevin ville reagere sådan.

Alle tre eksperter er enige om, at Kevin har sat sig i respekt, og at kørere nu vil overveje en ekstra gang, om hvad de skal sige til Kevin Magnussen – hvis de skal sige noget…

Samtidig er de enige om, at den slags kampe er gode for sporten, fordi det giver noget at tale om og dermed opmærksomhed omkring begivenhederne.

- Der vil nok være nogen, der ser skævt til Kevin. Men det er nok kun i nuet, så det kan han ikke tage sig af. Man kører hver sin chance og tackler tingene på sin egen måde. Men Kevin får ikke noget badboy-image af den grund, siger Ronnie Bremer.

21.32059401.jpg
Endnu mere ballade
The Sun-journalisten Ben Hunt forudser endnu mere ballade og flere ordkrige mellem danskeren og tyskeren. Og det er der en simpel grund til.

Annonce:

- De har tidligere haft direkte dueller i foregående grandprixer. Fordi de to biler er meget ens i opsætning og ydeevne, vil de to ofte drages direkte mod hinanden og køre tæt i mange løb. Der vil være kampe. Vi kommer til at se flere af den slags dueller fremover, er jeg sikker på, siger Ben Hunt til Ekstra Bladet.

Kevin Magnussen sluttede som nummer 13 i Ungarns Grand Prix, mens teamkammeraten Romain Grosjean udgik. Ironisk nok efter et sammenstød med en aggressiv Nico Hülkenberg i løbets begyndelse.

Se deres kamp lige her:

Magnussens live-udbrud går verden rundt: 'Lik mijn ballen, schat'

Rasende rival angriber 'beskidte Kevin': Dybest set et røvhul

F1 Stilling 2017

Kevin helt privat: Bliv klogere på F1-stjernens andet liv

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Milliarderne forsvinder op i den blå luft
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: