Annonce:
Annonce:

Nu går det løs: Sådan tester Kevin i Barcelona

Vi giver dig her overblikket over, hvornår Kevin Magnussen tester sin nye Renault-racer i Barcelona i denne uge

Annonce:
Følg Formel 1

Der er ikke mange uger til, at Kevin Magnussen sætter sig i Renault-raceren og kører ud på første opgang i et gældende grandprix. Det sker den 20. marts nu, når der flages i gang i Australien.

Men først skal danskeren og hans britiske holdkammerat, Jolyon Palmer, dog lige ud at teste deres nye legetøj. Det sker i Barcelona i denne uge. Nærmere bestemt onsdag og torsdag for Kevins vedkommende.

Faktisk gælder der nogle særlige og stramme regler for testkørsler forud for de 'rigtige' omgange i Australien om en måneds tid. Dem kan du læse om herunder og høre, hvad en Formel 1-ekspert tænker om, at Kevin tester efter Palmer:

Annonce:

Hver kører hos de 11 Formel 1-hold får maksimalt to dage i raceren. Som det fremgår af programmet i faktaboksen nedenfor, vil den største stjerne fra de respektive teams starte ud i bilen. I Renaults tilfælde skal man dog ikke lægge for meget i det faktum, at Magnussen må sidde over de to første dage.

Det fortæller Autosports Formel 1-chefkorrespondent Ian Parkes:

- Jolyon Palmer vil være i bilen de første to dage, da han allerede kender til teamet og det meste af materiellet fra sin tid hos Lotus, siger Parkes og uddyber:

- Det vil være lettere for Palmer at hjælpe holdet med at få bilen gjort klar og skabe forbedringer en hel del hurtigere end Magnussen, der endnu ikke kender til bilen.

Det er en stolt far, som Ekstra Bladet taler med. Hør hvilke forvetninger Jan Magnussen har til sin søn i indslaget foroven.

Og det kan faktisk give Kevin en større eller mindre fordel, at Palmer lægger ud på banen i Barcelona, hvis man spørger Parkes.

Annonce:

- Kevin vil i mellemtiden kunne observere, mens Jolyon kører. Her vil Kevin have mulighed for at se, hvordan teamet arbejder, al praktikken og samtidig få en idé om, hvordan han skal håndtere bilen, før han overtager den på dag tre og fire, siger Parkes.

Det kan samtidig styrke samarbejdet mellem ham og ingeniørerne, mener Parkes.

- Samtidig vil han få bedre viden om, hvad der er krævet af ham og ingeniørerne med henblik på at få udviklet raceren, siger eksperten.

Kom indenfor i et Formel 1-teams allerhelligste værksted

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Det er reelt straffrit at sjofle almindelige menneskers hårdt tjente penge bort
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: