Nu kan du endelig se det: Her støder Kevin sammen med Palmer

Se den dramatiske episode fra sidste omgang, hvor Kevin Magnussen kikser et sidste desperat overhalingsforsøg på teamkollegaen Jolyon Palmer

Spring frem til 2.30 minut inde i klippet, hvor du kan se Magnussens sammenstød med teamkollegaen

Det blev aldrig Kevin Magnussens grandprix i weekenden, da Formel 1-cirkusset ramte Circuit de Catalunya i Barcelona. Danskeren havde problemer med Renault-bilens dæk, og en placering i pointene var han aldrig i nærheden af.

Magnussen måtte sågar lide den tort at blive sat til vægs i den interne Renault-kamp, da Jolyon Palmer endte foran danskeren i grandprix'et.

Men ikke meget skulle være gået Kevins vej, før han var endt foran Palmer, for på den sidste omgang foretog danskeren et sidste desperat angrebsforsøg på briten, der resulterede i en afkørsel af teamkollegaen, der dog kunne holde bilen på banen og i mål, og en efterfølgende straf til danskeren.

Dommerne endte med at tildele danskeren to strafpoint eller ‘hak i kortet’ — ved 12 strafpoint falder hammeren, og efter løbet angrede danskeren da sit desperate 'move'.

- Det var en fejlbedømmelse, men det skulle jeg ikke have gjort. Jeg var frustreret over, at vi havde et dårligt ræs. Jeg havde håbet, vi kunne have fået mere ud af det, sagde Kevin Magnussen.

Formel 1 Ærgerlig Kevin: Jeg gamblede

Kevin Magnussen henter ikke topkarakterer for indsatsen i Barcelona. (Foto: Jan Sommer) Formel 1 Hårde hug til Kevin: Kun Mercedes-stjerner var dårligere

- Til slut på soft-dækket henter jeg dem helt vildt. Jeg tænker: Jeg prøver lige, sagde Magnussen, som godt viste, den var gal efter det kiksede overhalingsforsøg på teamkammeraten.

- Jeg sagde med det samme til ham, at det må du sgu undskylde.

Som man kan se i tv-klippet, som ikke blev vist på tv, men som nu endelig kan ses på tv og ovenfor i vores player, så lukker Palmer hullet til Kevin, og et sammenstød er uundgåeligt.

Ekstra Bladets Formel 1-ekspert Jason Watt har set episoden, og han er totalt uenig i straffen.

- Jeg synes, det er en ambitiøs manøvre - for at sige det pænt - men det er ikke noget, der skal straffes med point på licensen, siger Watt.

- Det er en tåbelig straf. Der er tale om et overhalingsforsøg, jeg nok selv havde forsøgt mig med, men det - at begge biler fortsætter efterfølgende og ikke taber pladser på det - bør betyde, at det ikke skal udmønte sig i en straf, sagde Watt til Ekstra Bladet i tirsdags.

Se hele Magnussens desperate overhalingsforsøg i tv-klippet ovenfor.

 

49 kommentarer
Vis kommentarer