Nu svarer Kevin på eks-chefs brutale sviner

Kevin Magnussen er 'skuffet' over Renault-bossens hårde udtalelser

Kevin Magnussen undgår ordkrigen med sine tidligere chefer. Foto: Jan Sommer
Kevin Magnussen undgår ordkrigen med sine tidligere chefer. Foto: Jan Sommer

Kevin Magnussen måtte i sidste uge lægge ryg til voldsom kritik, da hans tidligere chef, Renault-direktøren Cyril Abiteboul, valgte at blæse en brutal afskedssalut til danskeren, som i den kommende sæson kører for Haas.

Se også: Sendt ud af Kevin: Nu taler han med topteam

Her lod Abiteboul forstå, at Magnussen havde en været en skuffelse hos det franske team, og at den danske F1-chauffør mangler disciplin.

- Magnussen kunne sagtens være det mest naturlige valg, da vi ønskede at bevare en bestemt linje. Ikke desto mindre var der en (Jolyon Palmer, red.), der gjorde fremskridt, mens en anden gik i stå. Personligt har Magnussen skuffet mig. Med sine præstationer og sin opførsel, lød det fra Abiteboul ifølge f1i.com.

- Han er et naturtalent, men han har ikke nok disciplin og finder hele tiden på for mange undskyldninger. Der var flere grandprixer, hvor Palmer ikke var til stede om fredagen (træning, red.) for derefter at forbedre sig konstant, mens Magnussen har været god til at 'falde sammen' regelmæssigt, fortsatte franskmanden sin alt andet end flatterende karakteristik af 'Mini-Mag'.

Kevin-kavalkade - de vildeste overhalinger:

I første omgang valgte Kevin Magnussen ikke at besvare det voldsomme og uventede angreb.

Men nu reagerer han for første gang i et interview med BT, hvor han erkender, at angrebet kom bag på ham.

- Jeg vil ikke kommentere Cyrils udtalelser overhovedet. For der kommer ikke noget godt ud af at snakke mere om det. Men det er klart, at jeg undrer mig. Og er skuffet, lyder det kortfattet fra Danmarks mest populære sportsnavn.

Cyril Abiteboul er ikke imponeret over Kevin Magnussen.
Cyril Abiteboul er ikke imponeret over Kevin Magnussen.
 

Han oplevede noget lignende efter, at han forlod McLaren. Dengang var det englændernes chef, Ron Dennis, der var ude med riven, da danskeren først var ude af døren.

- Ja, jeg kan godt se det. Men hvad skal jeg gøre?, siger han om sine tidligere chefers offentlige angreb, som han har valgt at lade stå uimodsagt.

Han håber i stedet at kunne levere svaret på kritikken om manglende fokus og disciplin, når han i den kommende sæson sætter sig bag rattet i Haas-raceren, hvor han erstatter Esteban Gutiérrez og bliver makker med Romain Grosjean.

Se også: Milliardhandel i Formel 1 er blevet godkendt

Se også: F1-teams i selvsving på Twitter da Magnussen gæstede Haas

Se også: Stortalent scorer F1-sæde - men ikke hos Mercedes

Foto: Grand Prix Photo Sport og Spil Kæmpe Kevin-interview: Sådan bedømmer jeg min sæson

Kan du huske, da Kevin jagtede et F1-sæde i Formel Renault 3,5?:

110 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Formel 1
Mest læste i Formel 1
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere