Ny kontrakt til Hamilton

Lewis Hamilton har skrevet ny kontrakt med Mercedes

Lewis Hamilton fortsætter hos Mercedes. Foto: ANDREW BOYERS/Ritzau Scanpix
Lewis Hamilton fortsætter hos Mercedes. Foto: ANDREW BOYERS/Ritzau Scanpix

Formel 1-verdenen har ventet længe på en melding, men nu er det officielt.

36-årige Lewis Hamilton og Mercedes har forlænget kontrakten, så de også har papir på hinanden i 2021-sæsonen. Det melder det tyske bilfirma mandag.

- Mercedes og Lewis er blevet enige om en ny kontrakt, hvor et af sportens mest succesrige samarbejder nogensinde fortsætter for niende sæson i træk, skriver teamet.

- En væsentlig del af den nye aftale bygger på en fælles forpligtelse til større mangfoldighed og inkludering i motorsport, der blev lavet sidste år af Lewis og Mercedes.

- Det betyder en fælles velgørenhedsfond, der vil have som mission at støtte større mangfoldighed og inkludering i alle former i motorsport, lyder det fra teamet.

Lewis Hamilton debuterede i Formel 1 i 2007 for McLaren og kørte allerede her med Mercedes-motorer. Siden 2013 har han kørt for Mercedes-teamet og er den mest vindende kører i Formel 1 nogensinde.

Den nye Formel 1-sæson indledes 28. marts i Bahrain og her indleder den britiske veteran jagten på sin ottende VM-titel, der vil sende ham endegyldigt forbi Michael Schumacher, der også har syv VM-titler. Tyskeren har dog kun 91 grandprix-sejre, mens Hamilton allerede er på 95.

Sidste forår udviklede teknisk direktør hos Mercedes James Allison og kører Lewis Hamilton et nyt rat-trick, som de her forklarer.
Et tamt 4. quarter blev afbrudt af en baneløber, men tv zappede væk. Foto: Mike Ehrmann/Ritzau Scanpix NFL Det måtte du ikke se på tv k

Et tamt 4. quarter blev afbrudt af en baneløber, men tv zappede væk. Foto: Mike Ehrmann/Ritzau Scanpix NFL Det måtte du ikke se på tv

Sport Debriefing fra Abu Dhabi: I kulissen til Kevins farvel

Foto: Andy Hone/Haas F1 Team Sport Kevins exit understreger, at F1 har et problem

- Folk forstår ikke, HVOR udfordrende det er, siger Kevin Magnussens løbsingeniør Gary Gannon, om arbejdet med F1-racerens ekstremt komplicerede systemer. Foto: Jan Sommer Sport Unikt indblik: KUN for F1-nørder og Kevin-fans

14 kommentarer
Vis kommentarer