Ny skuffelse for Kevin: Ingen Formel 1-træning i år

Kevin Magnussen havde håbet at få lov til at træne i McLaren-raceren fra tid til anden, men det bliver der ikke noget af

Kevin Magnussen får ikke nogen trøstepræmie af cheferne hos McLaren - han kommer ikke engang til at træne i 2015-raceren, selvom han officielt er tredjekører og selv håbede på mere. Her fanget af Ekstra Bladet efter december-præsentationen af Fernando Alonso og Jenson Button som teamets nye førstekørere. (Foto: Jonas Ryefelt)

Degraderingen fra Formel 1-kører til reserve for McLaren var noget af en pille at sluge for Kevin Magnussen, der dog under offentliggørelsen og siden har holdt fast i, at han stadig er McLaren-kører - både tredjekører og testkører.

Men den danske motorsportsstjerne ligner nu mere en reserve end en kører, efter at han har fået besked på, at han ikke som håbet kunne få lov til at teste eller træne lidt i raceren fredagen før de enkelte Formel 1-grandprix'er i 2015.

- Ingen fredagstræninger til mig i år. Jeg vil kigge med fra pitmuren, skrev Kevin Magnussen mandag aften på Twitter.

Danskerens fans beklager sig efterfølgende i samme tråd over, at han ikke kommer i raceren overhovedet i 2015 og udtrykker håb om alligevel at se ham i raceren snart

Medmindre der sker noget uforudset med en af de andre kørere, kommer Kevin Magnussen altså ikke ud at køre så meget som en omgang på en Formel 1-bane i 2015.

Kevin Magnussen har endnu ikke truffet en beslutning om, hvordan han kommer til at køre egentlig ræs i 2015. De fire muligheder, han selv har ridset op, er den tyske DTM-serie, IndyCar i USA, GP2 og den japanske Super GP-serie.

Kevin Magnussen skal helst finde et sted at køre ræs i 2015, hvor han ikke kan regne med at få kørt mange kilometer i en McLaren-racer. (Foto: Jonas Olufson) Formel 1 Watt: Forkert beslutning kan ødelægge Kevin

0 kommentarer
Vis kommentarer