Ny team-kollega driller Kevin: Hvor er vægtskiverne, makker?

Kevin Magnussens nye franske makker, Romain Grosjean, kunne ikke lade være med at stikke lidt til sin danske kollega på det sociale medie, Twitter

Kevin Magnussen knokler i fitness-lokalerne for tiden. Foto: Jan Sommer
Kevin Magnussen knokler i fitness-lokalerne for tiden. Foto: Jan Sommer

Nyt år, nye udfordringer.

Den talemåde passer perfekt for Kevin Magnussens 2017, efter han sagde farvel og tak til det franske Formel 1-team Renault i slutningen af 2016 efter langvarige forhandlinger og spekulationer. I stedet valgte racerkøreren at underskrive en toårig kontrakt med amerikanske Haas, der havde set sig varme på Magnussen.

27. februar sætter den 24-årige dansker sig for første gang bag rattet i sin nye racer og trykker på speederen, når træningen i Barcelona skal gennemføres. Og en måned senere står den på det første grandprix med Haas som arbejdsgiver, når australske Melbourne traditionen tro lægger bane til årets første løb.

Men før alt det sjove begynder, skal Magnussen igennem en masse fysisk træning for at være i optimal form i sin første sæson for sit nye, amerikanske team.

I øjeblikket får roskildenseren sved på panden hos den efterhånden berømte ProTreatment-klinik på Dragør, hvor flere andre danske elite-udøvere også vælger at bruge tid og penge på at optimere deres træning fra tid til anden.

Træningen har K-Mag dokumenteret på sin private Twitter-konto, og det seneste foto uploadede danskeren så sent som i dag fredag. Billedet forestiller Haas-køreren, der kæmper med at svinge en vægtstang fra side til side, og en dertilhørende tekst:

- Arbejder hårdt! Det har været en god uge.

En af Magnussens mange tusinde Instagram-følgere er den nye holdkammerat Romain Grosjean, der støtter sin danske kollega med et like. Men franskmanden kunne dog i samme ombæring ikke dy sig for at stikke lidt til Magnussen med en drilsk kommentar.

 

- Hvor er vægtskiverne, makker, spørger Grosjean lystig efterfulgt af en grinende smiley.

Moderator på Haas' Twitter-konto morede sig også ganske meget over kørernes interne joke - og deltog også i vittigheden med et tweet.

Kevin Magnussen har endnu ikke 'givet igen' til sin franske makker, men mon ikke danskeren tager joken med et stort smil.

Haas-bossen Günther Steiner glæder sig til at samarbejde med Kevin Magnussen Foto: Jan Sommer Formel 1 - 12. jan. 2017 - kl. 19:24 Voldsomt Renault-angreb på Kevin preller af på Haas

Cyril Abiteboul er skuffet over Kevin Magnussen, der ifølge franskmanden manglede disciplin. (Foto: Jan Sommer) Formel 1 - 11. jan. 2017 - kl. 22:30 Renault-boss storsviner Kevin: Her er de hårde beskyldninger

Se også: Frustreret Magnussen: Så tæt var jeg på at forlade Formel 1

38 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Formel 1
Mest læste i Formel 1
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere