Optimisme hos McLaren: Nu kommer der point

Men selv point får ikke Jenson Button til at juble - det gør til gengæld hans flotte maraton-tid

Til løbet i Barcelona har McLaren-raceren skiftet farve. Jenson Button går dog mere op i, at teamet medbringer opgraderinger til alle centrale dele af bilen. (Foto: Jan Sommer)
Til løbet i Barcelona har McLaren-raceren skiftet farve. Jenson Button går dog mere op i, at teamet medbringer opgraderinger til alle centrale dele af bilen. (Foto: Jan Sommer)
Følg Formel 1

BARCELONA (Ekstra Bladet): Sammen med lilleputten Manor Marussia er McLaren det eneste team, som endnu ikke har scoret et point til VM-stillingen.

Milevidt fra ambitionerne hos det britisk-japanske samarbejde, men nu skulle de første point gerne snart komme. Hvis ikke i Barcelona denne weekend, så i Monaco hvor det langsomme layout ikke udstiller Honda-motorens mangel på kraft i samme grad som eksempelvis i Bahrain og Shanghai.

Jenson Button forventer endnu en weekend i midterfeltet, men med mulighed for point.

- Det kommer an på, hvad de andre biler gør, og hvis alle har en god weekend, bliver det svært. Men kan vi få vores weekend til at hænge sammen, er der gode chancer for point.

McLaren-boss klager over urealistiske forventninger

- Selv hvis vi scorer et point kommer vi ikke til at hoppe og ned i jubel. Der er ikke vores mål. Det er mere afstanden til de forreste, og at vi mindsker den, som er vigtigt, siger Jenson Button.

Den erfarne brites øjne lyste mere op, da snakken faldt på London Marathon for et par uger siden, hvor han forbedrede sin personlige rekord med seks minutter og gennemførte på to timer og 52 minutter.   

- Det er svært at få trænet til maraton mellem Formel 1-løb, men også mentalt er det godt at have et projekt. Og så var det fantastisk at se de britiske tilskuere. Ufatteligt stor opbakning. 38.000 mennesker deltog i løbet, og gaderne var propfyldt, sagde Button og fortalte, at der var samlet imponerende 600 millioner kroner ind til velgørende formål i forbindelse med løbet.

Intet nedbrud her: Så hurtig var Button i London Marathon

- Og hvis nogen tænker på at løbe selv. Gør det! For det er en fantastisk oplevelse. Også selv om det tager syv timer.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+