Optimistisk Kevin: Vi er stærkere end i Kina

Den danske Formel 1-kører var tilfreds efter sine 41 træningsomgange i Sochi fredag

Kevin Magnussen og Renault har endnu til gode at få point i denne sæson. (TV3 Sport)
Kevin Magnussen og Renault har endnu til gode at få point i denne sæson. (TV3 Sport)

Optimismen lever i bedste velgående hos Renault-teamet forud for weekendens Formel 1-grandprix i russiske Sochi.

Det bekræftede Kevin Magnussen fredag over for såvel holdets hjemmeside som TV3 Sport.

- Jeg synes, vi ser en lille smule stærkere ud, end vi gjorde i Kina, hvilket måske er en lille smule overraskende, for vi havde regnet med, at den her bane ville passe lige så dårligt til os. Det er stadig tidligt at sige før tredje træning, så vi ser det rigtige billede til tidtagningen. Men det er positivt, at det på nuværende tidspunkt ser bedre ud end i Kina. Og jeg har fået mere træning, så indtil videre går det godt, sagde han til tv-stationen efter træningen.

Han nåede 41 omgange på banen - heriblandt teamets hurtigste tid.

Efter tre løb er det fortsat ikke blevet til point for hverken ham eller Joleon Palmer.

Mulighed for point
- Succeskriteriet er stadig at få point, det er bare et ret højt mål. Men det er vores næste mål. Nu er både jeg og Jolyon blevet nummer 11, og så kom vores dårlige resultat i Kina, og det ville rart at få point den her weekend. Hvis tingene går godt, og vi er bare en lille smule heldige, så er det muligt. Hvis der kommer nogen chancer i løbet, så tager vi dem, sagde han.

Banen i Sochi er markant anderledes end den i Shanghai, som der blev kørt på for et par uger siden.

- De første indtryk er okay efter i dag. Og bilen er ikke alt for slem her. Det vigtigste job her var at evaluere dækkene i FP2. Vi har nogle få ting, der skal arbejdes på forud for morgendagens træning, om end den fart, vi viste i dag, sandsynligvis ikke er langt fra, hvor vi skal være.

- Forhåbentlig kan vi køre kvalifikationen uden fejl, og så køre selve løbet og udnytte enhver chance, der byder sig, sagde Kevin Magnussen til Renault-teamets hjemmeside.

21 kommentarer
Vis kommentarer