Annonce:
Annonce:

Palmer om Kevin-kampen: Det hele strammer til

Det spidser til i kampen om det sidste Renault-sæde, og for Jolyon Palmer er det specielt kvalifikationerne, der er ubehagelige i forhold til den uvisse fremtid

Annonce:
Følg Formel 1

Når Kevin Magnussen og Jolyon Palmer i weekenden tager hul på det amerikanske grandprix, er det med visheden om, at mindst én af de to ikke er at finde i Renault-raceren til næste sæson.

I kølvandet på det seneste grandprix i Japan har det franske team således bekræftet, at man har hentet tyske Nico Hülkenberg hos Force India, hvorfor der altså kun er ét sæde tilbage at kæmpe om hos Magnussens og Palmers aktuelle arbejdsgiver.

Den nuværende Renault-duo er således presset i forhold til fremtidsplanerne, og ingen af dem ved endnu, om de er købt eller solgt. Kun usikkerheden er så at sige sikker.

Annonce:

En situation, der ifølge Jolyon Palmer er knap så fornøjelig. For udsigten til det uvisse gør, at presset er enormt på ham i forhold til at holde liv i Formel 1-karrieren. Det fortæller han i et interview med Autosport, hvor han uddyber den nuværende udfordring.

- Det største pres er under kvalifikationerne, da det hele bliver afgjort på en enkelt omgang. Hvis du ikke formår at sætte en fornuftig omgang sammen, er du ude i Q1 (første kval-runde, red.), hvilket skete for mig i Malaysia og Kevin i Japan, siger Palmer.

- Så der er et stort pres på os. Under løbet trives jeg en smule bedre, da det ikke kun kommer an på én omgang, fortæller briten.

Eksperter om Kevin: Derfor melder han ud nu

16.1.25315139.jpg

Nemmere uden pres
Den tidligere GP2-vinder forklarer endvidere, at det er en balancegang at få det bedste ud af situationen. Kunsten er at satse uden at være hasarderet.

- Det er svært med det pres, da vi er nødt til at vise, hvad vi kan og forsøge at overbevise cheferne. Vi må ikke lave nogen fejl, men samtidig kan vi heller ikke være for forsigtige, da vi så er for langsomme. Det er en form for kompromis.

Annonce:

- Uden det pres, at din karriere står på spil, vil det sandsynligvis være en smule nemmere. Uden pres føles alt en form for naturligt, mens der for vores vedkommende (Palmer og Magnusssen, red.) af og til er en følelse af, at det hele strammer til. Det vil være rart at kunne være en smule mere afslappet. Der er altid pres på i Formel 1, men det, at vide at din karriere på spil, giver en følelse af, at alt er så uvist, siger Palmer.

Og uvisheden har da også ført til spekulationer fra mediernes side. Senest for Kevin Magnussen, der tidligere på ugen blev rygtet til IndyCar-serien. Dette blev dog hurtigt afvist prompte af hovedpersonen selv, der 18. oktober bekendtgjorde, at han stadig satser 100 procent på at forblive i Formel 1.

Magnussen vil blive hos Renault

Utålmodig Magnussen

- Jeg føler mig sikker på, at min fremtid ligger i Formel 1, og der bør ikke være nogen tvivl om, at mine intentioner er at blive hos Renault i mange år, hvis det er muligt, skrev Magnussen på Twitter.

- Desværre er der ikke noget nyt i forhold til min fremtid, men det vil der forhåbentlig være snart. Jeg er også ved at blive utålmodig, var meldingen.

Der resterer fire løb af den nuværende sæson, hvor Kevin Magnussen har scoret syv VM-point, mens Jolyon Palmer har et enkelt på sin tavle.

Genoplev et af de største Magnussen-øjeblikke i denne sæson: Super-starten i Sochi!

To britiske eksperter giver her deres bud på, hvorfor de ikke tror, at Kevin Magnussen bliver hos Renault:
Eksperter enige: Det ligner slutningen for Kevin

Læs her, hvorfor Renault ikke vil beholde både Magnussen og Palmer:
Kevin-boss forklarer: Derfor tog vi Hülkenberg

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Margrethe mangler mio. - vi må hjælpe
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: