Annonce:
Annonce:

Pessimistisk Watt: Glem det, Kevin

Trods Fernando Alonsos ulykke får Kevin Magnussen næppe testtid i forsæsonens afgørende test, lyder vurderingen fra Ekstra Bladets Formel 1-ekspert

Annonce:
Følg Formel 1

Fernando Alonso er yderst tvivlsom til sæsonens sidste Formel 1-test, som begynder torsdag i Barcelona. Lægerne og McLaren-Honda tager ingen chancer, og selv om spanske verdensstjerne klarede alle undersøgelse pådrog han sig immervæk en hjernerystelse.

Hvorvidt Alonso sætter sig i cockpittet i Barcelona, afgør McLaren 'i behørig tid'.

Hvis spanieren som ventet sidder over for at blive helt klar til sæsonstarten om tre uger i Melbourne, tvivler Ekstra Bladets Formel 1-ekspert Jason Watt på, at det betyder testtid til teamets danske tredjekører Kevin Magnussen.

Ekspert: Bliver næppe Kevins chance

- Jeg tror, deres fokus bliver på den ene bil og ene kører, når deres førstekørere har nået så lidt, konstaterer Jason Watt.

Med blot 86 omgange fordelt på fire dage har Jenson Button i forvejen kørt kortest af alle i årets Formel 1-felt.

Annonce:

- Hvis nu de havde to biler, som kørte stærkt og pålideligt ville Kevins chancer for at få testtid være noget større, lyder vurderingen fra Ekstra Bladets Formel 1-ekspert.

Døren på klem for Kevin: Alonso yderst tvivlsom til næste test

- Men ulykken er et bevis på, hvor lidt der skal til. Alonso kunne have holdt lidt for fast på rattet og brækket håndleddet. Så var Kevin blevet bedt om at pakke tøjet og finde passet frem. Længere er han ikke fra Formel 1.

På McLarens bænk har Kevin Magnussen fortsat ingen afklaring om sit program for 2015. Hvorvidt han skal køre en anden serie eller overhovedet er til stede i Melbourne til sæsonens første løb.

- Det viser bare et team i krise. Deres fokus er på alt muligt andet, og lige nu skal det bare have skidtet til at virke, siger Jason Watt.

McLaren-Honda: Så stor er krisen

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
København skal være en by i provinsen
Annonce:
Annonce:

... Dom over Haas

Annonce:
Annonce: