Problemer hos Kevin: Læk spolerer træning

Kevin Magnussen fik ikke kørt så mange omgange under fredagens træning som forventet: - Forhåbentlig kan vi indhente det forsømte, siger han

Kraftig regn fortsætter: F1 bygger både

Efter anden træning før Japans Grand Prix regnede væk, håber man især i Kevin Magnussens side af Haas-garagen på tørvejr til tredje træning.

For danskerens tidlige session blev kompromitteret af tekniske problemer. Grandprixet på Suzuka er ellers et af de få dette efterår, hvor Ferrari-reserven Antonio Giovinazzi ikke deltager. Alligevel nåede kun Carlos Sainz færre omgange, og spanieren crashede i sin Toro Rosso.

En læk betød, at Kevin Magnussen kun kunne køre en omgang ad gangen, før han måtte returnere til pitten.

- Jeg havde udfordringer med en vandlæk og kunne kun køre en omgang ad gangen. Så jeg fik ikke kørt så meget, men forhåbentlig kan vi indhente det forsømte, siger danskeren.

På weekendens hurtigste dæktype fik han sat en enkelt tid, som var 11. hurtigst - to placeringer og to tiendedele af et sekund efter teamkammeraten.

- Bilen føltes god fra starten, så vi er glade for det. Men vi er helt sikkert nødt til at finde noget mere fart, for det gør det andre også. Hvis vi skal sigte efter point denne weekend, er vi nødt til at ramme plet, siger Magnussen.

Vejrudsigten er blandet til lørdag og søndag.

Umiddelbart bliver det tørt til både tidtagning og selve løbet, men der er risiko for mere regn under den afsluttende træning tidlig lørdag morgen dansk tid.

Kevin Magnussen hænger ud i garagen under første træning sammen med sin træner Thomas Jørgensen og teamejeren Gene Haas. Foto: Hone/LAT/REX/All Over Press
Kevin Magnussen hænger ud i garagen under første træning sammen med sin træner Thomas Jørgensen og teamejeren Gene Haas. Foto: Hone/LAT/REX/All Over Press
 

Teamchef Günther Steiner håber på flere omgange i tørvejr, før det bliver alvor og føler sig overbevist om, at problemerne med Kevin Magnussens VF17'er er løst.

- Der var et mindre problem med Kevins bil, så vi ikke kunne køre mere end nogle enkelte omgange. Uheldigvis regnede det så meget i anden træning, at vi ikke kom ud igen.

- Vi havde en rimelig god første træning, men det er stadig for tidligt at sige præcist hvor god, siger Steiner.

- Vi ser nu frem til i morgen.

Tredje træning køres fra 05.00-06.00 dansk tid, og der er tidtagning fra klokken 08.00.

Ferrari kom umiddelbart bedste fra land i Japan, hvor Valtteri Bottas' trængsler fortsatte. Mercedes' finne må ureglementeret skifte gearkasse, så til løbet venter der fem placeringers straf.

Anden træning gik mest op i bådbygning. Foto: AP
Anden træning gik mest op i bådbygning. Foto: AP
 

Se også: Alonso gik amok over radioen: Kevins reaktion er iskold

Se også: Smadrede sin Haas-racer: Så dyrt var Grosjeans crash

Se også: Fem løb tilbage: Nu er de bekymrede hos Haas

Alonso og Kevin Magnussen i aktion. Foto: AP Sport og Spil Én rammer perfektion - sådan klarede Kevin det vilde løb

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Formel 1
Mest læste i Formel 1
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen