Annonce:
Annonce:

Racer i brand stopper lynhurtig Haas-træning

Romain Grosjean kørte sjettehurtigste tid, før Marcus Ericssons Sauber-racer brød i brand

Annonce:
Følg Formel 1

LE CASTELLET (Ekstra Bladet): Efter to magre grandprixer for Haas F1 Team var der markant bedre takter fra Kevin Magnussens team i første træning før Frankrigs Grand Prix.

Teamkammeraten Romain Grosjean viste vejen fra start og var lynende hurtig med sjettebedste tid. Kevin Magnussen lagde lidt mere forsigtigt ud, men placerede sig stadig lige akkurat i top ti.

Forventningen til denne weekend var, at det mere normale layout på Paul Ricard-banen bedre skulle vise teamets store opgradering, som blev introduceret i Canada.

For så at blive endnu mere konkurrencedygtig i de kommende løb i Østrig og på Silverstone.

Haas’ dansker blev noteret for årets første fartbøde, da han kørte 81,7 km/t. i pitten og dermed over grænsen på 80 km/t. Sådan en forseelse står i 200 euro til teamet …

Annonce:

Vanen tro brokkede kørerne sig løs over kollegaer på langsomme omgange. Denne gang mente Esteban Ocon, at det var Williams Sergej Sirotkin, som ‘altid kom i vejen’.

Kevin Magnussen lå også i racinglinjen og flyttede sig sent, da en af hans største kritikere Sergio Perez kom bagfra på en hurtig omgang.

Problemet var dog gennemgående for sessionen, og det samme var racere, som spandt af banen i sving seks på grund af vinden.

Mercedes-kørere toppede en session, som var udramatisk indtil de døende minutter.

Her præsterede Saubers Marcus Ericsson at ramme barrieren hårdt, hvilket er lidt af en præstation med Paul Ricards enorme afkørselsarealer.

Formel 1 presses til grænsen af VM: - Vi får travlt

Heldet med Haas: Slipper for straf

Mytteri efter ny McLaren-skuffelse: Fyr dem!

Sidespejlet brækkede af i sammenstødet, så svenskeren tog situationen yderst roligt, da Sauber-raceren pludselig brød i brand.

Annonce:

Over radioen kom desperate meldinger om, at han skulle hoppe ud, og sessionen blev afblæst før tid, som marshalls gik i gang med ildslukkere.

Træning, kvalifikation og grandprixet er rykket denne weekend på grund af VM, så afslutningen ikke kolliderer med Englands kamp søndag.

Derfor køres anden træning først fra klokken 16.00. Følg den live på ekstrabladet.dk

Forstå F1's silly season: En tikkende bombe

Haas-boss: Vi ser den rigtige Kevin nu

Chefingeniørens forklaring: Stor forskel på Kevin og Romain

F1 Live resultater 2018

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: