Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Raser mod Kevin efter ny ballade: Hvad fanden laver den idiot?

Fernando Alonso og Kevin Magnussen var i hård infight på Sepang. De to lejre var bestemt ikke enige om 'den skyldige' i den hårde nærkamp

Alonso raser over Kevin: Hülkenberg har ret – Magnussen er en idiot.

Kevin Magnussen havde sig et yderst begivenhedsrigt løb i malaysiske Sepang, hvor den danske Formel 1-stjerne lavede en stjerne-start på løbet, drønede op gennem geledderne og pludselig befandt sig på en halv-sensationel placering i Top 10.

Desværre varede glæden over super-starten ikke ved, og da først danskeren kørte ind til det planlagte pitstop, røg han ned igennem rækkerne igen. Helt tydeligt, at hans Haas-racer ikke har den mest konkurrence-dygtige bil denne weekend.

Men Kevin Magnussen gav bestemt ikke sine placeringer med glæde, og danskeren kæmpede for hver centimeter, mens hans hurtigere konkurrenter pressede på.

Hedest gik det for sig, da McLarens superstjerne Fernando Alonso pressede på for at komme forbi danskeren. Danskeren gav sig ikke en meter, og derfor var det en yderst arrig spanier, der skældte ud på danskeren over teamets radio. Den tidligere verdensmester huskede Nico Hülkenbergs hårde angreb på Kevin tidligere på sæsonen, og spanieren fandt, at tyskeren i Renault-bilen har ret i sin vurdering af Kevin Magnussens kørestil.

- Sikke en idiot. Hülkenberg havde ret, gjaldede det således over McLarens teamradio.

Kevin får færre og færre venner i Formel 1-verdenen. Foto: AP
Kevin får færre og færre venner i Formel 1-verdenen. Foto: AP

Episoden skete i starten af 33. omgang, hvor danskeren blev overhalet ned mod kurven ved start/mål langsiden, men straks forsøgte at svare tilbage. Alonso holdt på, og så endte de to næsten hjul mod hjul, inden Alonso trak sig forrest ud af duellen.

De to kombattanter var bestemt ikke var enige i hinandens kørsel. Alonso endte med at overhale Kevin, der ikke kunne følge med i sin Haas-racer.

Få minutter var den så gal igen med Kevin, da han kom i nærkontakt med sidste sæsons teamkollega Jolyon Palmer. Palmer pressede danskeren, men endte med selv at køre af banen. Kevins kommentar til den batalje:

- Hold kæft, han er sindssyg, rasede Kevin denne gang over radioen.

Jo, det har været en dag, hvor Kevin virkelig har været i vælten, selvom han også i dette grand prix var langt fra topplaceringerne.

Her raser Kevin mod Palmer, der sejler rundt i en overhaling af danskeren:

Se også: Vild Kevin-åbning og bizar afslutning: Forrygende F1-drama i Malaysia

Se også: Fik du set det? Her er Kevins fantastiske start i Malaysia

Se også: Haas-boss erkender: Vi er faret vild

Se også: Mysterium hos Haas: 'Bilen er MEGET bedre'

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Formel 1
Mest læste i Formel 1
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen