Annonce:
Annonce:

Renaults nye boss er overbevist: Kevin leverer varen

- Jeg er ret overbevist om, at han vil være i stand til at udfylde jobbet for os, siger Frederic Vasseur

Annonce:
Følg Formel 1

RENAULT TECHNOCENTRE (Ekstra Bladet): Kevin Magnussen var kun en af flere nye navne på Renaults nye Formel 1-hold.

Som ventet blev Frederic Vasseur udnævnt til såkaldt sporting director eller i praksis teamchef.

Den 46-årige franskmand har ingen tidligere erfaring fra Formel 1, men stod bag det yderst succesfulde ART Grand Prix i blandt andet GP2 og GP3, som har fostret superstjerner som Lewis Hamilton, Sebastian Vettel, Nico Rosberg og Valtteri Bottas.

Senest var Vasseur med til at føre Kevin Magnussens tidligere McLaren-rival Stoffel Vandoorne til sin suveræne GP2-titel.

Kevins gode ven: Folk har revet og flået i ham

Renault nye sportslige chef er overbevist om, at Kevin Magnussen har evnerne og ikke mindst motivationen til at køre en forskel hos franskmændene.

Annonce:

- Vi er på et team, som skal være succesfuldt. Jeg synes, Kevin henover de seneste tre-fire år har vist, at han er i stand til at levere varen, siger Frederic Vasseur.

- Jeg var også tæt på McLaren, da han kørte for dem i 2014. Jeg er ret overbevist om, at han vil være i stand til at udfylde jobbet for os.

- Det var vigtigt for mig at finde sådan en type kører, som også er meget motiveret. Vi talte sammen i midten af december, hvor jeg blev fuldt overbevist om hans motivation, griner franskmanden.

- Det var det første vigtige skridt for mig. Og jeg kender hans kvaliteter gennem noget tid, siger Vasseur, der mener, at Kevin Magnussen har fået det bedste ud at blive droppet til fordel for Fernando Alonso for godt et år siden.

Marco Sørensen: Kevin har mere talent end Palmer

- Noget af hans motivation kommer helt sikkert fra at hans situation var svær sidste år, og at han gerne vil bevise, at han er den rette profil for os.

Annonce:

- Han vandt Formel Renault 3.5 (i 2013) foran Stoffel Vandoorne. Han gjorde et perfekt job for McLaren i den første sæson. Han blev toer i sit første løb, og når du kan gøre det, så har du færdighederne, siger Vasseur.

Renault har realistiske forventninger til den kommende sæson, hvor de står foran en stor opgave med at genopbygge Lotus-holdet. Samtidig har Renaults motorenhed langt fra været et match for Mercedes’ og Ferraris.

Topchef Carlos Ghosn forventer at ramme podiet i 2018 – og sejr i 2020.

- Målet i 2016 er at opbygge holdet. Klart bedre at være femmer end sekser i et løb, men for mig er det vigtigste at bygge et hold til fremtiden, siger Kevin Magnussens nye chef.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Deres løgne skyldes had eller kærlighed til Messerschmidt

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: