Annonce:
Annonce:

Ros fra rivalen: Haas hyldes for rørende scene midt i nedturen

- Som mekaniker føler jeg for de drenge og ved, hvor knuste de må være, siger McLarens Mark Cox efter grandprixet i Melbourne, hvor hans kolleger i Haas-garagen havde en katastrofal dag

Annonce:
Følg Formel 1

At sige at mekanikerne hos Haas havde en skidt dag på kontoret, ville være årets underdrivelse.

De havde en helt forfærdelig dag, da Formel 1-cirkusset søndag indledte sæsonen i Melbourne. To katastrofale pitstop endte Kevin Magnussen og Romain Grosjeans forhåbninger om en drømmestart på sæsonen.

Først fik de ikke sat et af Magnussens baghjul ordentligt fast, og kort efter gik mekanikernes sorte dag ud over Grosjean, der måtte afbryde grandprixet, da hans venstre forhjul var løst efter et pitstop.

Det efterlod to frustrerede (og pointløse) Haas-kørere, og nogle grædefærdige mekanikere i pitten.

Haas-teamet og Romain Grosjean måtte bruge alle deres pædagogiske evner, og støtten til de fire uheldige mekanikere får kolleger til at rose Haas-teamet.

På Twitter sender McLaren-mekaniker Mark Cox verbal opbakning i retning af konkurrentens pit.

Haas-bommert

Annonce:

- Jeg så dette ske i pitten ved siden af. Som mekaniker føler jeg for de drenge og ved, hvor knuste de må være. Rart at se Grosjean og Haas' reaktioner. Bravo, skriver Mark Cox, der har ansvaret for, at Fernando Alonsos racer kommer ud med dækkene skruet ordentligt på.

Hos Haas ønskede teamchef Günther Steiner ikke at pege fingre efter det uheldige grandprix, hvor Kevin Magnussen meget vel kunne være endt som nummer fire med Romain Grosjean lige efter sig.

Han betragtede det som teamets fejl, hvilket de uheldige mekanikere også fik at vide på en intern briefing efter løbet i Melbourne.

- Måske har de gjort det 1000 gange i træning uden en fejl. Og så sker det her. Alle er frustrerede. Jeg er ikke glad, men det er teamets fejl og ikke en personlig fejl fra ham, der sætter hjulet på eller ham der fæstner hjulmøtrikken, sagde Steiner.

Kun træning kan undgå lignende situationer i fremtiden, og Steiner indrømmede, at det var der ikke nok af lige denne weekend:

Annonce:

- Vi fik ikke trænet nok, vi havde simpelthen ikke tid. Det var en intens weekend for os, fordi vi havde nogle problemer i første og anden træning. Så det blev kun til minimal pitstoptræning. Det kan være en af grundene.

Haas F1 Team var det fjerdebedste team i Australien. Både under tidtagning og i løbet, før to skæbnesvangre pitstop slukkede festen, længe før det var muligt at score.

Se de grædefærdige Haas-mekanikere blive trøstet efter pit-brølere:

Til kamp mod giganterne: Markant ændring hos Haas

Den eneste guide, du har brug for: Sådan ser du Kevin i 2018

Værsgo Formel 1-fans: En times TV om den hyper-spændende sæson

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
København skal være en by i provinsen
Annonce:
Annonce:

... Dom over Haas

Annonce:
Annonce: