Rosberg snød Hamilton for pole i Mexico

Nico Rosberg og Lewis Hamilton starter som nummer et og to i søndagens mexicanske Formel 1-grandprix

For 15. gang siden begyndelsen af 2014-sæsonen er Nico Rosberg på pole. Kun fire gange har han konverteret fordelen til sejr. (Foto: AP)
For 15. gang siden begyndelsen af 2014-sæsonen er Nico Rosberg på pole. Kun fire gange har han konverteret fordelen til sejr. (Foto: AP)
Følg Formel 1

Lørdagens kvalifikation til Formel 1-grandprixet i Mexico City blev som så mange gange før i sæsonen med klar dominans af Mercedes.

Nico Rosberg klemte sin racer ind på pole position foran holdkammeraten Lewis Hamilton, der i sidste weekend sikrede sig verdensmesterskabet.

Sebastian Vettel kørte sin Ferrari til en plads i tredje startposition, mens der holder to Red Bull-biler på de næste pladser.

Som sædvanligt, fristes man til at sige, blev kvalifikationen en gedigen skuffelse for det McLaren-team, hvor Kevin Magnussen snart er fortid.

Kevin rykker tættere på Le Mans-eventyr

Jenson Button kom ikke i aktion, da tekniske problemer gjorde, at han aldrig kom på banen, hvor teamkollega Fernando Alonso skuffende gled ud allerede i første kvalifikationsrunde.

De to McLaren-racere starter bagerst, når søndagens grandprix sættes i gang, da begge har taget hul på nye motorer og derfor modtager placeringsstraf på gridden.

Løbet køres søndag aften dansk tid.

Eks-rivalen: McLaren ødelagde Kevins karriere

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+