Russisk Kevin-vikar hurtigste Renault-kører

Sergej Sirotkin kørte 15. hurtigste tid - uden at gøre skade på Kevin Magnussens racer ...

Hør mere her!

Når man taler med Formel 1-kørere, gør de et stort nummer ud af, hvor lidt betydning man skal til lægge i træningstider - særligt fra den tidlige fredagstræning.

Men efter Jolyon Palmer for uger siden i Kina oplevede 'karrierens værste weekend' var tiderne fra den første træning i Rusland alligevel ikke et kønt syn for briten.

Renaults nye testkører Sergej Sirotkin lånte Kevin Magnussens racer til den første træning og kørte i den 15. hurtigste tid: 1.41,174 minutter. Hvilket var over et helt sekund hurtigere end Jolyon Palmer.

Begge Renault-kørere nåede 17 omgange, og de havde kun soft-dækket i brug.

Med andre ord fik Sergej Sirotkin, der med mange russiske rubler i ryggen har fået en tjans som fredagskører på hjemmebane, ikke lov til at gøre et forsøg på at lave en rigtig hurtig omgang.

Formel 1 Flere Renault-talenter får chancen: Kevin misser mere træning

Sessionen blev primært brugt til systemtjek og aerodynamiske test, hvor det er mindst lige så vigtigt at køre konstante omgangstider som hurtige.

I anden træning er Kevin Magnussen tilbage i bilen, og her begynder teamet at kigge frem setuppet til kvalifikationen og løbet.

Sammen med reservekøreren Esteban Ocon fulgte Kevin Magnussen med fra pitten og kunne glæde sig over, at hans russiske vikar og nye kollega ikke skadede hans racer.

Begge Mercedes-kørere var ude og lufte supersoft-dækkene. Nico Rosberg var sessionens hurtigste med 1.38,127 minutter - Lewis Hamilton godt 0,7 sekunder langsommere.

(Foto: All Over Press) Formel 1 Hamilton forarget over Red Bull-test: Ligner et skide skjold

Hovsa. Her ryger Hamilton af banen:

Kevin 'overrasket' over at sidde udenfor:

71 kommentarer
Vis kommentarer