Annonce:
Annonce:

Sådan gik det: Kevins super-dag sluttede i sving 3

Med 153 omgange kørte Kevin Magnussen længst af samtlige kørere på ugens fjerde og sidste testdag i Spanien

Annonce:
Følg Formel 1

Efter en træg start er der de seneste dage kommet stabilitet i Renault-raceren, og det sendte Kevin Magnussen på benhårdt arbejde under torsdagens test i Barcelona.

Danskeren styrede Formel 1-bilen ud på imponerende 153 omgange og var dermed uden sammenligning den flittigste mand på den spanske bane.

Du kan se en oversigt over samtlige kørere og deres tider og omgange LIGE HER

Det var samtidig en klar forbedring i forhold til de 111 omgange, det blev til i Magnussens testdebut onsdag, og så lever holdet nok med, at bilen gik i stå ti minutter før lukketid og måtte køres i garagen på et fejeblad.

Efter et års ufrivillig pause fra sporten har Magnussen haft hårdt brug for at få kørt en masse kilometer, og han må prise sig lykkelig for Renaults beslutning om at lade ham få dag tre og fire, mens teamkollega Jolyon Palmer fik lov at indvi bilen mandag og tirsdag.

Annonce:

På den måde var det Palmer, der fik al besværet, som der typisk er med en ny bil på de første testdage, og briten fik kun lov at køre 79 omgange på sine to dage, mens Magnussen sluttede på 264 rundture på Circuit de Catalunya.

I flere timer torsdag formiddag havde Magnussen bedste tid, men det skyldtes primært, at Renault skulle teste hurtige dæk og er ikke en indikation af bilens aktuelle styrke i feltet.

52785214.jpg 

Ellevild Kevin efter succes: Tak, Danmark!

Bragende god test-debut for Kevin

I virkeligheden var holdets løbsdirektør, Frédéric Vasseur, en smule lunken ved at se sit hold øverst på resultattavlen, fordi han frygtede, at det vil skabe upassende forventninger til Renualt inden sæsonstarten om tre og en halv uge.

Vurderingen er fortsat, at bilen mangler motorkraft og hører til i den nederste halvdel af feltet lige nu.

Selv om Magnussen altså var køreren med flest kilometer på samvittigheden, var det igen Mercedes, der kørte længst i torsdagens test.

Annonce:

Det suveræne tyske hold havde atter valgt at splitte dagen op, så Lewis Hamilton kørte første halvdel, inden Nico Rosberg overtog rattet efter frokostpausen. Til sammen pressede de bilen ud på 185 omgange.

Dagens store taber blev det kriseramte McLaren-mandskab, hvor Fernando Alonso kun kørte tre omgange uden at blive noteret for en tid, inden bilen blev kørt i garagen for resten af dagen.

Formel 1-testen går ind i sin anden fase tirsdag i næste uge, når holdene tager hul på de sidste fire testdage inden grandprix-premieren i Melbourne.

[No available link text]Hør Jason Watts kommentar til Kevins form her

Ekstra Bladet fulgte hele dagens test live:

Marcus Ericsson har planer om at slå Kevin Magnussen:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Ekstra Bladet vil opfordre Jakob Ellemann til at holde sine løfter

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: