Saftigt F1-rygte: VM-etteren skal til dette superteam

VM 1'eren Nico Rosberg er træt af teamkrig og flirter med med konkurrenterne i toppen af VM-stillingen

Italiens mest kendte avis mener at vide, at Nico Rosberg, i midten, skal afløse Kimi Räikkönen, til højre, hos Ferrari (Foto: ddp images/dapd)
Italiens mest kendte avis mener at vide, at Nico Rosberg, i midten, skal afløse Kimi Räikkönen, til højre, hos Ferrari (Foto: ddp images/dapd)

Italiens mest kendte avis, den velrenommerede Corriere della Sera, der modsat flere andre aviser i støvlelandet ikke er kendt for at bringe løse rygter til torvs, kan fortælle, at Ferrari flirter vildt med den førende i Formel 1-VM, Nico Rosberg.

Der har i følge avisen allerede været de første kontakter.

Tyskeren med en finsk far, den tidligere verdensmester Keke Rosberg, har som bekendt en kontrakt, som udløber efter denne sæson, og det samme er gældende for den nuværende Ferrari-kører, den finske eks-verdensmester, Kimi Räikkönen.

Derfor vil Ferrari have fat i Nico Rosberg som ny makker til den tidligere flere-dobbelte verdensmester, Sebastian Vettel, fordi Kimi Räikkönen trods en pt. 2. plads i VM-stillingen har opbrugt sin kvote af dumme uheld.

Da Nico Rosberg efter sigende skal være mere end træt af den genopblussede teamkrig i Mercedes med den nuværende verdensmester, Lewis Hamilton, Storbritannien, er den førende i VM ikke uinteresseret i, at Ferraris flirt er sluppet ud, endda i et troværdigt medie.

Udover, at Ferrari kan få brug for en ny kører i næste sæson, er Italiens nationale stolthed på fire hjul også i stand til at kunne honorere hans økonomiske krav, hvilket vil lægge pres på Mercedes i forhandlingerne om en forlængelse af den nuværende kontrakt, som Formel 1's bedste team har førsteret på.

At Ferrari for første gang nogensinde kan ende med at komme til at køre med et rent 'tysk' mandskab, kan vel forklares med, at Nico Rosberg også er halv finne, der igen har boet hele sit liv i Monaco, så det er mest for moderens skyld, at passet er tysk.

Samtidig har Ferrari og de mange tusinde tifosier ikke glemt, hvilken betydning en tredje tysker Michael Schumacher havde, da han kørte Formel 1-feltets ældste team ud af glemslen.

Apropos Monaco og søndagens Grand Prix brugte Nico Rosberg tirsdagen til at give fyrstedømmets sportsglade overhoved, Prins Albert en køretur på banen i Monte Carlos gader i den ikoniske Mercedes-Benz 300 SL Gullwing fra 1955.

- Uheldet er bestemt en lukket sag, og der er ikke mere at sige omkring det, fortæller Renaults sportsdirektør, Frédéric Vasseur om sammenstødet mellem Jolyon Palmer og Kevin Magnussen i Spaniens Grand Prix. (Foto: Jan Sommer) Formel 1 Renault-boss sætter ord på Kevin-kollision

Nu forklarer Kevin Magnussen, hvorfor det gik galt for ham i Barcelona. Det var ikke dækkene, der var problemet, som først antaget. (Jan Sommer) Formel 1 Kevin afslører: Derfor gik det galt i Barcelona

Det bliver bestemt ikke negativt for Kevin Magnussen, at Formel 1-reglerne ændres for 2017. Tværtimod, mener Ronnie Bremer. (Foto: Jan Sommer) Formel 1 'Nye regler gavner Kevin'

6 kommentarer
Vis kommentarer