Schumacher-arven lever: Hurtigst af alle

Nu har Schumacher-junior startet turen mod Formel 1

Mick Schumacher var hurtigst af alle, da Formel 4-feltet testede forud for den nye sæson (Foto: Zuma Press)
Mick Schumacher var hurtigst af alle, da Formel 4-feltet testede forud for den nye sæson (Foto: Zuma Press)

Hans syge far må være stolt.

Lille Schumacher skuffede ikke, og han var hurtigst af alle, da det nye kuld af Formel 4-kørere i den tyske ADAC-serie blev sluppet løs på Oschersleben nær Magdeburg i en sidste test inden sæsonstarten samme sted om halvanden uge.

Mick Schumacher, 17 år for et par uger siden, satte sit præg på testdagene ved at køre den bedste tid blandt de 38 håbefulde kørere i tre af de syv træninger.

Formel 4 er den nye indslusning til Formel-verdenen, som fremover for ham, og alle andre, vil være et langt udskilningsløb frem til et af de få Formel 1-sæder.

 

I den retning er unge Schumacher havnet i gode hænder hos det italienske topteam, Prema Powerteam, som tidligere har ført navne som f. eks. eks-verdensmester Jacques Villeneuve, Canada, Robert Kubica, Polen og senest Valtteri Bottas, Finland frem til den fornemste klasse.

Da Mick Schumacher begyndte at køre go kart på familiens bane i Kempen sydvest for Köln, brugte han i starten sin mor Corinnas pige-efternavn, for ikke at blive tynget af de forventninger, som altid vil være der til en søn af en 7-dobbelt verdensmester.

Nu vil han stå ved sit efternavn, selv om det forpligter ham til at køre stærkt.

Det danske Audi-talent, Nicklas Nielsen, 19 år, er i øvrigt blandt de 38 i årets Formel 4-felt.

4 kommentarer
Vis kommentarer