Schumacher-formue afsløret efter rygterne

Trods gigantisk lægeregning er pengetanken tre år efter ulykken fortsat velpolstret

Ekstra Bladet besøgte Michael Schumachers hjemby et år efter ulykken. Sorgen var stadig stor.

Det kunne have været lavvande i pengetanken, som er årsagen til, at Michael Schumacher-familien er begyndt at sælge ud. Sådan lød rygterne i hvert fald, da flere af legendens klenodier og boliger blev solgt.

Finanssitet, FX News har ellers analyseret sig frem til, at fru Corinna Schumacher ville have grund til at bekymre sig, men det amerikanske erhvervsmagasin, Forbes kan nu dementere historien ved at fortælle, at den syv-dobbelte verdensmester tre år efter den skæbnesvangre skiulykke fortsat er utrolige syv milliarder kroner værd.

Så Michael Schumacher-familien har ingen problemer med at betale den daglige regning på over en mio. kroner til 15 læger, sygeplejersker, fysioterapeuter osv., selv om lægeregningen har passeret 1 mia. kroner.

Det er altså ikke på grund af pengemangel, at fru Corinna Schumacher er begyndt at sælge ud af 'arvesølvet'.

Et privatjet er blevet solgt for omkring 100 mio. kr, mens Michael Schumachers 'vinderbil' fra 1994, en Benetton, har været under hammeren i London og sat til salg for ikke under 5,5 mio. kroner.

Derudover er der også blevet tyndet ud i garagen med privatbiler.

Michael Jordan har tjent styrtende med penge gennem karrieren, også efter hans basketkarriere blev lagt på hylden. Foto: AP Anden sport Svimlende summer: Her er historiens rigeste superstjerner

Der er gode og dårlige dage
Selv om der fortsat næsten intet slipper ud omkring Michael Schumachers helbredstilstand, fordi den tyske presse er blevet gjort tavs med trusler om retssager, er der 'udenlandske' medier, som fortsat forsøger at finde ud, hvad der sker bag murene i privaten i Schweiz, i Gland mellem Geneve og Lausanne.

Senest har briten, Johnny Herbert, som var makker med det tyske fænomen i to sæsoner hos Benetton, ytret sig en lille smule og sagt, at Michael Schumacher har gode og dårlige dage, men udtalelser bygger mest på, hvad Michael Schumachers gamle chef, Ross Brawn har sagt og senere trukket tilbage, fordi familien-Schumacher mente, at vennen havde været for åbenmundet.

Verdens rigeste sportsudøver igennem tiderne er basketballstjernen Michaell Jordan, mens Michael Schumacher, som fortsat får sponsorpenge fra Mercedes og finansieringsselskabet DVAG, er 5'er på Top 50-listen.

Michael Schumachers norske feriebolig. Pris: 20 millioner kroner. (Foto: Oslo Megleren) Formel 1 Schumachers 'skiparadis' solgt for 20 millioner

Formel 1 Kom med lovende Schumacher-melding: Nu ændrer han forklaring

Michael Schumachers sponsorer er fortsat loyale overfor den tyske stjerne. (Foto: AP) Formel 1 Sponsorer betaler kassen for 'Schumi' i koma

Michael Schumacher med konen Corinna før den tyske Formel 1-kørers skiulykke (Foto: AP) Formel 1 Millionerne ruller: Så dyrt er det at holde Schumacher i live

Foto: DPA Sport Død mand vandt VM: Her er alle de vilde historier fra F1

Niki Lauda er at finde i top-ti, og østrigeren er stadig at finde i Formel 1 - som tv-ekspert og som rådgiver for Mercedes. (Foto: Jan Sommer) Sport Lynhurtige legender: Formel 1's 25 største kørere

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Ekstra Bladet besøgte Michael Schumachers hjemby Kerpen et år efter ulykken. Se hvordan deres helts ulykke havde påvirket folk i indslaget herunder:

1 af 2 Ferrari-boss, Ross Brawn, som her jubler sammen med Michael Schumacher, måtte trække i land efter at have været lidt for optimitisk omkring den 7 dobbelte verdensmesters helbrdstilstand (Foto: All Over)
2 af 2 Tre år efter den forfærdelige skiulykke har lægeregningen på at hjælpe Michael Schumacher passeret 100 mio. kr (Foto: AP)
63 kommentarer
Vis kommentarer