Schumacher-lejr forklarer tavshed: Han ønskede at forsvinde

Ifølge Formel 1-legendens manager, Sabine Kehm, ønskede Michael Schumacher at forsvinde fra offentligheden før hans fatale ski-ulykke i 2013

Schumachers manager beskytter Formel 1-legenden fra offentligheden. Og det har hun én særlig grund til. (Foto: AP)
Schumachers manager beskytter Formel 1-legenden fra offentligheden. Og det har hun én særlig grund til. (Foto: AP)

Millioner af fans rundt omkring i verden hungrer efter at får at vide, hvordan det går med deres store helt Michael Schumacher, som har ligget i koma siden december 2013, hvor Formel 1-legenden kom slemt til skade ved en ski-ulykke.

Det har dog være meget sparsomt med nyheder fra Schumacher-lejren efter den tragiske episode, hvor tyskeren faldt uheldigt og slog sit hoved. Schumachers lejr har holdt kortene tæt til kroppen og har ikke ladet journalister og uvedkommende komme tæt på den tidligere Formel 1-stjerne.

Michael Schumacher var stor fan af skisport. (Foto: AP)
Michael Schumacher var stor fan af skisport. (Foto: AP)
 

Tyskerens manager Sabine Kehm har styret informations-møllen med hård hånd - og nu forklarer hun over for Süddeutsche Zeitung, hvorfor strategien har været sådan fra dag et.

- Før skiulykken sagde Michael til mig efter en lang diskussion, at jeg ikke skulle ringe til ham det næste år, da han gerne ville forsvinde (fra offentligheden red.). Jeg tror, at det var hans hemmelige ønske at kunne gøre en dag. Det er derfor, at jeg stadig beskytter hans privatliv og vil prøve at holde alt ude. Det er hans ønske, siger hun.

Michael Schumacher med konen Corinna før den tyske Formel 1-kørers skiulykke (Foto: AP) Formel 1 Millionerne ruller: Så dyrt er det at holde Schumacher i live

Sabine Kehm husker også tilbage på det store kaos, da Schumacher blev transporteret til sygehuset i Grenoble kort tid efter den fatale ulykke.

- Vi blev nødt til at afsikre området omkring hospitalet og holde journalisterne væk for at gøre jobbet for lægerne nemmere. Parkeringspladserne rundt omkring var alle optaget, og pårørende til andre patienter blev spurgt ind til Michaels situation.

- Der var endda situationer, hvor venner og familie-medlemmer af andre patienter forsøgte at afpresse journalisterne økonomisk for at give informationer om Michael videre, siger hun.

I øjeblikket bliver Schumacher behandlet i sit private hjem i Schweiz. Sabine Kehm kunne i interviewet ikke svare på, hvordan Formel 1-legenden har det i øjeblikket. 

Foto: AP Motorsport 20 år siden i dag: Schumachers æra begyndte til søs

Michael Schumachers sponsorer er fortsat loyale overfor den tyske stjerne. (Foto: AP) Formel 1 Sponsorer betaler kassen for 'Schumi' i koma