Selvtilliden i orden: - Jeg bliver en maskine i år

Formel 1-verdensmesteren lover skræmmende styrke til den kommende sæson, hvor han jagter store rekorder

TV: Formel 1 Abu Dhabi: Status på Haas' sæson og forventninger til næste Video/Redigering: Jan Sommer/Henrik Houlberg

Med tre VM-titler på stribe og fem de seneste seks år skulle man tro, at Mercedes' Formel 1-stjerne Lewis Hamilton havde vist sit topniveau.

Men skal man tro den 35-årige racerkører, så kan konkurrenterne forvente at se ham i en endnu bedre udgave i 2020-sæsonen, der åbner midt i marts i Australien.

- Jeg kommer til at være en maskine i år - på et helt andet niveau end tidligere, skriver Hamilton i et Instagram-opslag fra sit hjem, som er den perfekte ramme til hele tiden at forbedre sig.

- Jeg er rolig, når jeg er her, hvor jeg kan fokusere på mine tanker og min krop, så jeg kan være klar år efter år, skriver han.

Artiklen fortsætter under billedet...

Lewis Hamilton, Kevin Magnussen og resten af Formel 1-feltet kører sæsonens første af 22 grandprixer 15. marts i Melbourne. Foto: Hamad Hohammed / Ritzau Scanpix.
Lewis Hamilton, Kevin Magnussen og resten af Formel 1-feltet kører sæsonens første af 22 grandprixer 15. marts i Melbourne. Foto: Hamad Hohammed / Ritzau Scanpix.

2020 kan blive året, hvor Hamilton snupper et par store rekorder, som tilhører legenden Michael Schumacher.

Tyskeren står noteret for syv verdensmesterskaber, og det samme antal kan Hamilton nå, hvis han gentager triumfen fra de seneste tre år.

Briten står samtidig noteret for 84 grandprixsejre i karrieren. Det er syv færre end Schumachers rekord på 91 sejre.

Med 11 sejre sidste år og 10 per sæson i gennemsnit siden 2014 er det slet ikke utænkeligt, at Lewis Hamilton kommer til at slå den rekord i år.

Hamilton, Kevin Magnussen og resten af Formel 1-feltet kører sæsonens første af 22 grandprixer 15. marts i Melbourne.

Motorsport Her går det galt for F1-legende

Tom Belsø (tv.) er død efter længere tids sygdom. Foto: Ritzau Scanpix Formel 1 Danmarks første F1-kører død

Max Verstappen har forlænget med Red Bull frem til 2023. Foto: ULISES RUIZ/Ritzau Scanpix Formel 1 Stopper rygterne: Lander kæmpe aftale

Et hybrid mellem Kevin Magnussen og Romain Grosjean ville være tæt på en perfekt racerkører, mener Ayao Komatsu (t.h.). Men begge har områder, hvor de kan forbedre sig. Foto: Jan Sommer Sport Han har alle data: Her skal Kevin forbedre sig

Sport Chefingeniøren: Kevins fremgang skjult af ringe bil

25 kommentarer
Vis kommentarer