Skrue løs hos Ferrari: Superstjernens stolte dillersnak

Sebastian Vettels ædlere dele når ikke gulvet i Ferrari-raceren, afslørede tyskeren, da noget raslede rundt i cockpittet under træning

Følg Formel 1

Den individuelle titel blev afgjort i Mexico, og konstruktør-titlen er kun en teoretisk mulighed for den stejlende hingst. Til gengæld kandiderer Ferrari-stjernen Sebastian Vettel til årets radiobesked for en situation under anden træning før Brasiliens Grand Prix.

Teamkammeraten Kimi Räikkönen plejer ellers at stå for den slags - ofte utilsigtede - stunts.

Følgende udveksling mellem den firedobbelte verdensmester og Ferrari-pitvæggen gik allerede sin sejrsgang på sociale medier under træningen. Selv den tidligere Ferrari-stjerne Felipe Massa gik til tasterne på Twitter.

- Der er noget løst mellem mine ben.

- Forstået, svarer pitvæggen.

- ... udover det indlysende. Det er omkring mine fødder, fortsætter Vettel.

- Forstået.

- Ja, omkring mine fødder. Jeg ville være stolt, hvis det var, hvad I troede, men det er det ikke, konstaterer Vettel nøgternt over radioen.

doc72p2slo0dc84hf1y2j5.jpg 

Og så siger man, at tyskere ikke har humor ...

Efter træningen viste det sig, at der havde været en skrue løs ... bogstaveligt talt!

- Jeg sagde det, og da jeg først havde sagt det på den måde, tænkte jeg, 'nej, nej, misforstå mig ikke', så jeg måtte sige det igen. Det var sjovt. Men i sidste ende fandt vi ud af, at det var en lille skrue, fortalte Sebastian Vettel.

Griddens knap så lunefulde tysker var anderledes stram i betrækket. Nico Hülkenberg begik en sjælden kørerfejl i starten af træningen og smadrede sin Renault på vej ud af sidste sving på et sted, hvor han egentlig ikke burde køre galt.

Til Hulkens forsvar skal det præciseres, at hans landsmænd beretter, at han ofte kan være decideret vittig på sit modersmål; det er bare ikke noget, resten af det internationale pressekorps oplever. Renault-køreren gør det mest i så korte svar som muligt på andre sprog end sit eget.

doc72p2wct5hwn11m79m2j3.jpg

Hamilton stikker til Alonso: Selv skyld i nedturen

Større end Schumacher? Suveræne Hamilton sætter nyt mål

Det franske fabriksteam har med 30 points forspring til Haas højst sandsynligt sat sig på den indbringende fjerdeplads i konstruktør-VM, som Haas-teamet og Kevin Magnussen stadig drømmer om.

Efter en opløftende fredag lever det spinkle håb stadig. I begge træninger var Haas-duoen 'best of the rest' efter topholdene, hvilket er lidt af et comeback for det amerikanske team med tanke på de skuffende resultater i Austin og Mexico City.

Romain Grosjean var hurtigste Haas-kører, men hans danske teamkammerat var ikke langt efter. På trods af at setuppet endnu ikke sad helt i skabet i den danske side af garagen.  

- Jeg havde af en eller anden grund kæmpe understyring. Første sving var fint, sving fire, seks, men derfra samlede jeg kæmpe understyring op, forklarede Kevin Magnussen over radioen under kvalsimulationen.

- Okay, forstået. Vi kan se det på data, svarede Haas-pitvæggen.

doc72p2soh2vdk1cn7na2j5.jpg

Nyhed skal gøre F1-stjerne legendarisk: - Endnu ingen grænse for hans formåen

Haas-ejer rasler med sablen: Ikke i F1 for evigt

De har lidt at kigge på henover natten frem mod lørdagens tredje træning og tidtagning. Ved samme lejlighed bør sidespejlene tjekkes grundigt en ekstra gang på begge Haas-racere.

Til slut i den til tider bizarre træning faldt højre sidespejl nemlig pludselig af Magnussens racer.

Fem milliardær-sønners F1-fordel: Ingen kvaler - far betaler

Ferraris nye stjerne: Vettels værste mareridt

Var tidligere elitefodboldspiller: Nu har han fået drømmejobbet hos Kevin

Mød Haas-mekanikerne: 'Kevin er en af drengene'

F1 Live resultater 2018

Mere fra Ekstra Bladet+

Vi kan ikke have en rigspolitichef, der lyver

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind