Slår Rooney stort: Så rig er Lewis Hamilton

Der er mange fodboldspillere på top-10, men Formel 1-verdensmester Lewis Hamilton er Storbritanniens rigeste sportsmand med en formue på næsten en milliard

Lewis Hamilton er Storbritanniens rigeste sportsmand
Lewis Hamilton er Storbritanniens rigeste sportsmand

Fodboldspillere tjener gigantiske summer, men vil du tjene gode penge, så er det måske alligevel bedre at kaste sig over Formel 1.

The Sunday Times Rich List 2015 er netop blevet offentliggjort (se listen i bunden ar artiklen), og viser top-10 over de britiske sportsfolk med den største formue oparbejdet gennem karrieren.

Helt i top ligger Formel 1-verdensmester Lewis Hamilton med en nuværende formue på 917 millioner danske kroner, mens Manchester United-spilleren Wayne Rooney er nummer to med 750 millioner kroner efter at have overhalet en anden Formel 1-kører Jenson Button, der nok ligger højt, fordi han har kørt Formel 1 permanent siden 2000.

Se også: Medier enige: Dortmund-stjerne skifter til United

Først længere nede på listen finder vi tennisstjernen Andy Murray, mens golf-stjernerne Nick Faldo og Rory McIlroy kun lige klemmer sig ind i top-10, som listen nederst i artiklen viser.

For McIlroys vedkommende er det nok kun et spørgsmål om tid, før han ligger højere oppe. I hvert fald er det kun Wayne Rooney og Lewis Hamilton, der det seneste år har udbygget formuen med mere end McIlroys 104 millioner kroner.

Lewis Hamilton vandt sidste år VM-titlen i Formel 1 og er i år på vej til at vinde igen. Tidligere på ugen var han dog på velfortjent ferie på Mallorca, inden næste Formel 1-løb i Barcelona om et par uger.

Chillin'.?????? #Mallorca

Et billede slået op af Lewis Hamilton (@lewishamilton) den

Se også: Bernie stikker til Hamilton: Skift til Ferrari

Se også: Hamilton i pige-problemer: For voldsom med champagnen

Husker I Rooneys vilde saksespark mod Manchester City:

15 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Formel 1
Mest læste i Formel 1
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere