Sladrehank: Verdensmester vil have stoppet ulovligt trick

Lewis Hamilton er overbevist om, at VM-konkurrenten har lavet ulovligheder

To af de helt store kæmper om VM-titlen - og hver en detalje tæller.

Lewis Hamilton endte godt nok med at vinde i Baku, men han vil alligevel gå til F1's løbsansvarlige Charlie Whiting for at sladre om Sebastian Vettels kørsel.

Efter første safety car-periode skulle tyskeren genstarte racet, og her opdagede verdensmesteren en unode, som han ikke var begejstret for.

- Det er ikke tilladt at give gas og så bremse. Det er ikke lovligt at finte ham bagved, for så ville man selvfølgelig gøre det. Man må gerne slingre, men man må ikke starte, stoppe, starte, stoppe, siger han til Autosport.

Kun fire point adskiller de to superstjerner i VM-kampen. Foto: AP
Kun fire point adskiller de to superstjerner i VM-kampen. Foto: AP
 

Ifølge Hamilton er det ikke første gang, Vettel laver den finte.

- I Australien accelererede Sebastian og bremsede så. Jeg røg nærmest helt op i bagenden af hans bil. Og han gjorde det fire gange (I Baku, red.).

Ferrari-stjernen slap for straf, og det, mener Hamilton, vil skabe præcedens. Nu vil han tale med Whiting om situationen.

Den løbsansvarlige har dog allerede været ude med sin vurdering til offentligheden, og han mener ikke, at Vettel gjorde noget galt.

-  Jeg synes, han kontrollerede det meget godt, siger han.

- Der var en lille smule brok fra Lewis om, at der ikke blev kørt med konstant fart, men ser man nede i feltet, så sker det ofte.

Whiting slår fast, at de er glade, så længe ingen gør noget, der er åbenlyst farligt.

Felipe Massa var rasende efter denne situation i 2014, om end brasilianeren nu var ham, som dommerne kiggede på efterfølgende. Foto: Tariq Mikkel Khan Sport og Spil Ny anklage mod Kevin: Sådan fik han belastet ry

Grosjean får det fortsat ikke til at spille i 2018. Foto: All Over Press Sport og Spil Watts dom: Det var ikke smart - Grosjean flopper igen

Tidligere holdkammerater og nuværende rivaler vender verdenssituationen. Foto: Jan Sommer Sport og Spil Overrasker F1-paddocken: Hvad har I gjort ved Kevin?

39 kommentarer
Vis kommentarer