SLUT: Watt: Kevins største chance er hos McLaren

Chat med Ekstra Bladets Formel 1-ekspert Jason Watt fra kl. 12.00

(Foto: Jonas Olufson)
(Foto: Jonas Olufson)

Live Blog Formel 1-chat med Jason Watt
 

Singapore bød på et af sæsonens mest intense Formel 1-grandprixer.

Ikke mindst fordi Mercedes-dominansen blev udfordret af både Ferrari og Red Bull samtidig med, at Lewis Hamilton udgik for første gang i denne sæson, og Sebastian Vettel haler ind i VM-stillingen.

- En anden englænder, som havde en skidt aften, var den kære Jenson Button. Kvalen gik skidt, efter Alonso var en del hurtigere i træningerne. I selve løbet tullede Button rundt - meget langsommere end Alonso. Som salt i såret fik han så også besked på, at hans bil skulle køles, så han måtte gerne trække ud i fri luft på langsiderne, skriver Jason Watt i sin Singapore-klumme.

3 Eddie Jordan interviewer kørerne på podiet, og han forsøger helt naivt at lave en joke med Kimi Räikkönen omkring hans forfejlede start på Monza. INGEN joker med Kimi! Det ved alle da (i hvert fald nu). Foto: AP Sport og Spil Watt: Fænomenal Vettel - men Mercedes-nedtur er en gåde

- Det huede ikke ligefrem Jenson, som jeg formoder gjorde, hvad han kunne nede i cockpittet. Button har op til weekenden haft travlt med at slå fast, at han helt selv vælger, om han vil fortsætte hos McLaren/Honda i 2016. Hvis det er tilfældet, så synes jeg med al tydelighed, at det virker på hans kropssprog og udtalelser, som om han er træt af det hele, konstaterer Ekstra Bladets Formel 1-ekspert.

Paddocken emmer af spekulationer om kørerskift, ændrede motoraftaler og nye spillere på markedet. Så der er masser af emner at tage fat på, når Jason Watt sætter sig til tasterne.

Jenson Button har mistet tålmodigheden med Honda-motoren og takker nej til endnu et år bag rattet. (Foto: Jan Sommer) Formel 1 - 21. sep. 2015 - kl. 11:45 Britiske aviser: Button stopper Formel 1-karrieren

1 af 2 Grandprixet i Singapore blev en barsk omgang for Jenson Button og McLaren-Honda-teamet. (Foto: AP)
2 af 2 (Foto: Jonas Olufson)
10 kommentarer
Vis kommentarer