Snigpremiere! Her er de første billeder af Kevins racer

Se de første billeder af Kevin Magnussens nye Haas-racer

Kevin Magnussens nye racer bliver præsenteret søndag.  Foto: Andrew Coppley
Kevin Magnussens nye racer bliver præsenteret søndag. Foto: Andrew Coppley

Spændingen blandt danske og internationale Formel 1-fans er stor i disse dage, hvor de forskellige teams afslører, hvordan de har valgt at designe 2017-racerne, der som bekendt skal leve op til et helt nyt regelsæt.

Mercedes, Ferrari og Renault er blandt de hold, der allerede har løftet sløret, og søndag kommer så den præsentation, som de rød-hvide motorhoveder har imødeset med den største spænding.

Foto: Polfoto. Sport og Spil Stor analyse: Sådan er Kevins chancer i 2017

Klokken 15 præsenterer amerikanske Haas nemlig den model, der skal have Romain Grosjean og ikke mindst en vis Kevin Magnussen bag rattet på teamets hjemmeside.

Magnussen har vist sig frem i den nye dragt. Nu viser holdet snart bilen frem. Foto: Haas F1 Team Formel 1 - 17. feb. 2017 - kl. 06:30 Datoen er sat: Her afsløres Kevins nye legetøj

Men takket være friske personer på de sociale medier, kan du allerede nu få et snig-kig på fartvidunderet, der kommer til at bære navnet VF17.

På Twitter har den spanske konto 'Alex Cuevas PAF' nemlig offentliggjort to billeder af den nye Haas-racer sammen med et billede af den nye Ferrari.

Chassiset bliver bygget af italienske Dallara og motorkraften er fra Ferrari, så det skal blive spændende at se, hvad holdet har kunnet få ud af de komponenter, som gav dem en god start, da de debuterede i motorsportens fornemmeste klasse i 2016.

Kevins rival afslører hemmelighederne om det nye rat:

Teamchef Günther Steiner har tidligere nævnt, at han tror, at 2017-sæsonen vil blive sværere.

Romain Grosjean kørte sammen med Esteban Gutierrez sidste sæson, og ham satte han til vægs med flere flotte resultater. Blandt andet opnåede han en sjetteplads i årets første grandprix i Australien, hvor Kevin Magnussen tidligere har været på podiet.

Første hold, der præsenterer ny bil, er Sauber, og de fremviser allerede den 20. februar, mens Magnussens tidligere hold, Renault, følger dagen efter.

Se også: Efter chok-exit: Så langt var Mercedes fra super-stjerne

Se også: Wow! Sådan har du ikke set McLaren-raceren i lang tid

Lewis Hamilton går langt for at give lidt ekstra til tilhængerne. Foto: Jan Sommer Formel 1 - 23. feb. 2017 - kl. 19:54 Bekymret Hamilton: Tiden er løbet fra Formel 1

Se også: Renault med ny 'sexet' 2017-racer: Her er deres ambitiøse mål

Her præsenteres F1-bilerne:

Sauber 20. februar
Renault 21. februar
Force India 22. februar
Mercedes 23. februar
Ferrari 24. februar
McLaren 24. februar
Williams: 25. februar
Haas 26. februar
Red Bull 26. februar
Toro Rosso 26. februar

Vidste du? VF17

Navnet på Formel 1-raceren stammer fra Gene Haas' allerførste CNC-maskine, som han har skabt sin formue ved at producere.

VF-1 blev lanceret i 1988. V'et står for vertikal, som er en industri-betegnelse for et vertikalt bearbejdnings-center. Hans første maskine fik tilføjet F1 (og de efterfølgende 2, 3, 4 og så fremdeles).

I firmaet refereres der også til VF-1, som den allerførste. På engelsk: Very First One.

Haas F1's racer til debutsæsonen i 2016 hed derfor VF16. Efterfølgende i 2017 hedder naturligvis VF17.

Foto: Polfoto. Sport og Spil Stor analyse: Sådan er Kevins chancer i 2017

35 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere