Annonce:
Annonce:

Spændende opgradering: Kevin får forbedret Ferrari-motor

Både Romain Grosjean og Kevin Magnussen kører med årets tredje specifikation af Haas-motoren på Red Bull Ring

Studie: Optakt til Østrigs formel 1 grand prix.
Annonce:
Følg Formel 1

SPIELBERG (Ekstra Bladet): Efter Kevin Magnussen for to uger siden i Aserbajdsjan præsterede årets bedste resultat for Haas-teamet med en syvendeplads, tager danskeren hul på næste udfordring med en ny og forbedret udgave af Ferrari-motoren.

Til Østrigs Grand Prix får begge Haas-kørere installeret sæsonens tredje motor, så til de resterende 11 grandprixer må der maksimalt benyttes yderligere en ny motorenhed, før der vanker straf.

‘Spec-3’ udgaven af Ferrari-motoren skulle gerne gøre kampen i midterfeltet endnu tættere.

Teamchefen Günther Steiner forventer dog ikke store spring i forhold til den marginalt stærkere Mercedes, ligesom opgraderingen ikke fokuserer på et specifikt område.

Annonce:

- Forhåbentlig giver den os lidt mere af det hele. Det er tredje opgradering; der er ikke noget helt nyt, blot den næste motor som forhåbentlig er lidt bedre, siger Günther Steiner til Ekstra Bladet.

Kevin Magnussen besigtiger Red Bull Ring med sine nærmeste. Foto: imago/Eibner/ All Over Press
Kevin Magnussen besigtiger Red Bull Ring med sine nærmeste. Foto: imago/Eibner/ All Over Press
 

Årets forskellige udgaver af Ferrari-motoren har været rimelig ens, og det er slut med store spring, som man så tidligere i V6-hybridæraen.

- Vi har set fremskridt, men skridtene bliver mindre, som man udvikler. De bliver sværere at finde, det var noget lettere for tre år siden, konstaterer Haas-bossen.

Eneste anden nyskabelse til Østrigs Grand Prix på Red Bull Ring for Haas er en mindre forberedning af kølingen til de udskældte Brembo-bremser. Først om en uge er det planen at teste afløseren under første træning på Silverstone i England.

- Vi prøver at køle dem bedre, fordi vi havde et problem med overophedede bremseskiver i Baku. Men de er mindre dele, og ikke noget du kan se, siger Steiner.

Østrigs Grand Prix bliver formentlig endnu et løb, hvor Haas ligger lige uden for top-ti og skal lukrere på andres fejl. Foto: imago/Eibner/All Over Press
Østrigs Grand Prix bliver formentlig endnu et løb, hvor Haas ligger lige uden for top-ti og skal lukrere på andres fejl. Foto: imago/Eibner/All Over Press
 

Kevin Magnussen har allerede lagt sit gode løb på Kaukasus bag sig.

Annonce:

- Man kommer hurtigt videre og flytter fokus over på det næste løb, hvor der skal scores et nyt resultat. Det er rigtig dejligt at få de point med fra Baku, men ikke noget man kan hvile på laurbærene over; det er et race ud af mange, der skal klares og scores point i, siger han til Ekstra Bladet.

Red Bull Ring ligner dog ikke umiddelbart en type bane, hvor Haas målt på fart kan matche den øverste del af midterfeltet.

- Der er lidt lange langsider på den her bane, så den bliver ikke vores stærkeste. Vi har været bedst steder som Monaco og Barcelona, hvor der er behov for virkelig høj downforce. Vores bil fungerer ikke dårligt på baner som denne, de andres fungerer bare bedre. Men når alle kører med maks downforce, er vi ret stærke, siger danskeren.

Undskylder alt: Jeg skabte farlig situation

Jason Watt efter 'latterlig' dom: Kevin var blevet kylet ud

Haas-boss: Kevin har fordel mod Grosjean

Uacceptabelt Haas-problem: 'Situationen var farlig'

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Søren Pind er gået fra snøvsen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: