Startede som nr. 1 - Kevin ude af ny hitliste

Kevin Magnussen toppede F1's power ranking en enkelt uge, men nu er han ude af de fine selskab

En 13. plads i Aserbajdsjan lyder ikke specielt glamourøst - specielt ikke med tanke på, hvor fine resultater Kevin Magnussen ellers har leveret i denne sæson.

Formel 1-verdenens nyeste hitliste, som kan findes på F1.com, inkluderer derfor ikke den danske racerkører.

- To kørere glider ud af ranglisten denne uge: Kevin Magnussen, der førte den enkelt uge, og Saubers Marcus Ericsson, lyder det på Formel 1's hjemmeside.

- Begge havde en imponerende start på sæsonen, men måtte se deres form dykke lidt i Aserbajdsjan.

Formel 1 Udskældte Kevin forsvarer sig i opsigtsvækkende besked

Kevin Magnussen var nummer et efter sæsonpremieren i Australien, og var også en anden uge på toppen af listen, som bliver udarbejdet af en række eksperter, som Formel 1 samarbejder med.

Topplaceringen går til Valtteri Bottas, som efterfølges af Sebastian Vettel og Fernando Alonso. Vinderen i Baku og den førende i VM kampen, Lewis Hamilton, må tage til takke med femtepladsen på listen.

Formel 1 Sladrehank: Verdensmester vil have stoppet ulovligt trick

Man kan dog godt få ros, selvom man ikke er med på top 10-listen. Denne gang får bobleren Charles Leclerc et par pæne ord med.

- Leclerc havde en svær start på sæsonen, hvor han ofte så ud til at overkøre bilen, men i Baku var han helt forrygende og fik en perfekt score fra vores panel. Et godt løb i Barcelona kan sende ham ind på listen.

Sauber-køreren blev nummer seks ved det seneste grandprix.

13. maj køres der igen om point, når kørerne slippes løs på Circuit de Barcelona-Catalunya.

 

Felipe Massa var rasende efter denne situation i 2014, om end brasilianeren nu var ham, som dommerne kiggede på efterfølgende. Foto: Tariq Mikkel Khan Sport og Spil Ny anklage mod Kevin: Sådan fik han belastet ry

Kevin Magnussen i debat Ayao Komatsu (t.v.), mens Haas' nye  dækspecialist Hiroshi Tomitsuka lytter med. Foto: Jan Sommer Sport og Spil Chefingeniørens forklaring: Stor forskel på Kevin og Romain

Foto: Jan Sommer Sport og Spil Kevins nye Dubai-liv: Jeg savner Elsa helt vildt

26 kommentarer
Vis kommentarer