Stjernebehandler skal hjælpe Kevin

Kevin Magnussen får assistance af Thomas Jørgensen til alle Formel 1-grandprix – behandleren fra Protreament har Danmarks mest prominente kundeliste

Kevin Magnussen lytter til Thomas Jørgensen, mens racekørerens kæreste Louise holder sig i baggrunden. (Foto: Jan Sommer)
Kevin Magnussen lytter til Thomas Jørgensen, mens racekørerens kæreste Louise holder sig i baggrunden. (Foto: Jan Sommer)

BARCELONA (Ekstra Bladet): Danske sportsstjerner som Daniel Agger, Leon Andreasen og Nicklas Bendtner kommer til at se mindre til deres foretrukne behandler i år.

Thomas Jørgensen og hans fysioterapeutiske klinik Protreatment har nemlig også haft Kevin Magnussen på sin prominente kundeliste de seneste tre år.

Og kalundborgenseren har takket ja til at følge Kevin Magnussen til hvert Formel 1-grandprix i årets kalender.

Som personlig træner, assistent og fortrolige.

Udover en presseofficer har de fleste Formel 1-stjerner sådan en hjælper, som man ofte kan spotte i baggrunden på billeder – i Kevin Magnussens tid som McLaren-racerkører udfyldte Antti Vierula den rolle.

– Jeg har en masse andre klienter derhjemme, som jeg må sørge for, de andre tager sig af. Men det her er vigtigt for Kevin. Han er tryg ved mig, så vi må gøre alt, hvad vi kan for, at han får succes, siger Thomas Jørgensen til Ekstra Bladet.

Kevin Magnussens navn blev nævnt for nyligt i en historie om række kørere, der var blevet bedt om at tabe sig for at holde den samlede vægt af kører og racer nede.

Der er tale om maksimalt et kilo på de 174 centimeter.

– Han ligger i slutningen af 60’erne, og det er der, hvor han skal være. Vi sjusser det, når vi kommer tættere på. Men vi er så tæt på idealet, at det er helt perfekt, siger Thomas Jørgensen.

Se også: Disse hænder former dansk fodbold

Fysisk har Kevin Magnussen aldrig set bedre ud, garanterer sports-stjernernes foretrukne behandler - også bedre end sidst han var i Formel 1.

– Når Kevin ikke træner med mig, så træner han selv. Jeg kan se det på hans krop, og de træningspas han laver, at han holder længere tid. Der er en større forståelse for hans egen krop. Det er fedt.

– Der er ting, vi kan forfine, hvilket er det sjove for mig, når vi kan skrue på de knapper, siger Thomas Jørgensen, som vil kunne se i baggrunden bag Kevin Magnussen hele sæsonen.

- Det ser bedre og bedre ud. Vi mangler tre-fire måneder endnu, men så kommer vi også til at se en spiller på et højt niveau, siger Aggers behandler Thomas Jørgensen, der ikke ser noget karrierestop lige om hjørnet (Foto: Rasmus Flindt Pedersen) Sport og Spil Han holder Agger klar

De fleste Formel 1-stjerner har en personlig træner og assistent med sig ude til løbene. (Foto: Jan Sommer)
De fleste Formel 1-stjerner har en personlig træner og assistent med sig ude til løbene. (Foto: Jan Sommer)

Kevin gør status over testen i Barcelona:

Det lærte vi af Kevins tests i Barcelona

4 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Formel 1
Mest læste i Formel 1
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere